Eveniment la Chişinău: Artificial Intelligence. Movie Night and Open Lecture


Eveniment la Chişinău

Anul 2020 reprezintă un bun început pentru a viziona filme de calitate. Ia-ţi prietenii şi vino la un eveniment la Chişinău, organizat de Clubul Ingineresc Micro Lab.

Oare există Inteligența Artificială? Oare pot gândi mașinile? Dacă aşa e, cum fac asta? Fiindcă ți-ai pus aceste întrebări, Clubul Ingineresc te așteptă pe data de 4 ianuarie, începând cu ora 17:00, pe str. Studenților 9/11, FabLab, etajul 2, în cadrul ingeniosului eveniment la Chişinău – Movie Night and Open Lecture by Micro Lab, ediția Artificial Inteligence.

Pentru a rezerva loc ţie şi prietenilor tăi, completează formularul!

Dacă ai întrebări, apelează la datele de contact: tel: +37368672240; e-mail: office@microlab.utm.md.

Clubul Ingineresc Micro Lab a fost înfiinţat în anul 2011. Are ca scop organizarea unei comunităţi cu interese în dezvoltarea profesională în domeniul Sistemelor Embedded, cum ar fi Automotive, Robotică, Internet of things, Echipamente industriale.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Training-uri pentru tineri: America House Chişinău solicită idei!
Next Posezi abilități de traducere din/în engleză și română? Palladium aganjează traducător!
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *