Cartego Bookstore găzduiește expoziția „Reverii cromatice” de Cezara Kolesnik. Intrarea gratuită! Vino și tu!


Echipa Cartego Bookstore împreună cu Cezara Kolesnik sunt bucuroși să vă anunțe că expoziția Cezarei Kolesnik „Reverii cromatice” va putea fi vizitată ȘI pe durata lunii August.

Cezara Kolesnik, artistă originară din Republica Moldova, în ultimii ani revine tot mai des să bucure publicul de la Chișinău cu creații recente și ateliere de pictură. Cezara a studiat pictura la Colegiul de Arte „Alexandru Plămădeală” din Chișinău. Drumurile studiilor au dus-o mai departe, o perioadă lungă în Franța și ultimii ani în Belgia unde artista își are atelierul principal.

Expoziția prezintă 24 de lucrări pe pânză, carton și lemn executate în tehnică mixtă și ulei. Se disting câteva serii bine definite: „Vis cu dragonul”, „Amintiri despre mare” și „Portrete de copii”. Recunoaștem cu ușurință „dada”-ul Cezarei: culorile intense, crude, proaspete și îndrăznețe, culorile care se adună și se împrăștie armonios pe suprafețe, furând din atenția spectatorului. Mai puțin cunoscute de publicul de la Chișinău sunt seriile abstracte, unde autoarea experimentează cu tehnici mixte, iar texturile se suprapun misterios lăsând spectatorul să-și inventeze propria poveste.

O invitație la o călătorie colorată printre vise cu dragoni blânzi și amintiri despre mare, undeva la limita abstracției se deschide caleidoscopul reveriilor cromatice.

Ce? Expoziția „Reverii cromatice”
Unde? Cartego Bookstore, str. Vlaicu Pârcălab 2
Când? Expoziția va fi deschisă în intervalul 14 iulie – 31 august și va putea fi vizitată zilnic, de la 9:00 până la 20:00.
Intrare liberă.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la un nou training marca #DrepturileOmului, cu genericul „Let every voice be heard”
Next Conferința Națională a Tineretului 2022: Invitație pentru organizațiile și lucrătorii de tineret
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × one =