„Entrepreneurship Tool Hub” – oportunitate pentru creatorii de aplicații mobile


Entrepreneurship Tool Hub

Entrepreneurship Tool Hub”: oportunitate pentru creatorii de aplicații mobile, site-uri și toți cei interesați de domeniul IT. „Generația Tinerilor” vine cu un nou proiect de dezvoltare a aplicațiilor mobile care are drept scop, educarea interactivă în domeniul antreprenorial.

Opt tineri, împreună cu echipa (max 4 membri), vor avea posibilitatea să participe, în perioada august-septembrie 2020 în cadrul hackathon-ului Entrepreneurship Tool Hub” și să dezvolte o aplicație mobilă/software, un joc  mobil etc. pe tot parcursul proiectului. În cadrul hackathon-ului, cei opt tineri, în calitate de lideri și mentori vor participa la procesul de selecție a propriei echipei (cel mult 4 membri pentru fiecare echipă), vor elabora și dezvolta idea unei aplicații mobile pe care o vor prezenta la final de proiect.

Pe tot parcursul hackathon-ului, tinerii vor fi asistați și ghidați de profesioniști din domeniul IT și educării antreprenoriale. Aplicațiile vor fi distribuite în mediul online, instituțiilor de învățământ, ș.a. La final, activitatea mentorilor va fi remunerată cu 200 de euro iar cea mai bună aplicație va fi premiată cu 500 de euro din partea SRL WebConsulting.

Hackathon-ul se va desfașura în 3 etape:

  • 22 August – introducerea participanților în conceptul proiectului, formarea echipelor, explorarea concepului de educare antreprenorială și metode interactive de învățare, Brainstorming-ul aplicației mobile/IT.
  • 23 august – 3septembrie- dezvoltarea aplicației mobile (la distanță).
  • 4 – 5 septembrie – testarea aplicațiilor dezvoltate, jurizarea în cadrul Hackathon-ului.

Persoanele interesate să participe la conscurs, sunt rugate să completeze FORMULARUL de participare până la data de 6 august 2020.

Locul desfășurării Hackathon-ului va fi stabilit în dependență de evoluția situație pandemice Covid-19, cu respectarea tuturor normelor de siguranță. 

Hackatonul „Entrepreneurship Tool hub” este realizat de A.O. „Generația Tinerilor”. Suportul financiar al UE în cadrul programului Eramus + Capacity Building in the field of Youth. Și susținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Pentru mai multe detalii, accesați: http://ygeneration.eu/hackathon/

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job full-time // Diaconia este în căutarea unui coordonator pentru Parlamentele Copiilor
Next Participă la prima tabără de educație financiară din Republica Moldova
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *