Participă la prima tabără de educație financiară din Republica Moldova


educație financiară tabără online

Ești elev, student sau tânăr dornic să afli mai multe despre domeniul financiar-bancar? Atunci, participă la proiectul de educație financiară „Dă sens banilor”.

Programul îți oferă o oportunitate unică de a participa la prima tabără de educație financiară din Republica Moldova.

Tabăra va include cinci sesiuni a câte 90 de minute fiecare și se va desfășura în perioada 10 – 14 august, pe platforma ZOOM, în intervalul 10:00 – 11:30. Instruirea va fi în limba română.

Participanții la toate sesiunile vor primi un certificat de participare.
Organizatorii mai menționează că participanții vor obține o serie de cunoștințe pentru o mai bună înțelegere a informațiilor privind cadrul legislativ și instituțional aferent sistemului financiar, care sunt principalele concepte financiare, dar și aptitudini de transpunere a cunoștințelor teoretice în situații practice.

Candidații pot transmite cererile de aplicare completând formularul alăturat (https://bit.ly/3jI7plC) până joi, 6 august 2020, ora 18:00.

Proiectul a fost inițiat cu scopul de a spori nivelul de înțelegere a principalelor concepte și produse financiare în rândul tinerilor, astfel încât, ajunși în fața unor situații cu impact financiar, aceștia să ia decizii corecte în gestionarea veniturilor.

„Dă sens banilor” este un proiect de educație financiară lansat în luna martie 2019. Proiectul este organizat de Banca Națională a Moldovei (BNM) și Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous „Entrepreneurship Tool Hub” - oportunitate pentru creatorii de aplicații mobile
Next Webinar gratuit unde vei învăța să creezi în Adobe Photoshop (pentru copii 10-15 ani)
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + seven =