Oportunitate pentru lucrătorii de tineret alături 40 de participanți din alte țări


lucratorii de tineret reunire online

Oportunitate pentru lucrătorii de tineret: Europe-Western Balkans Youth Meeting, la a 3-a ediție, în regim online! Subiectul discutat: Utilizarea programelor UE pentru tineri ca instrumente pentru schimbări sociale pozitive.

Această a treia reuniune pentru lucrătorii de tineret, oferă un spațiu pentru a explora în comun valoarea și potențialul cooperării în Europa – Balcanii de Vest, pentru a inspira din practicile de succes și pentru a analiza la căile de urmat în cadrul noilor programe de tineret ale UE.

Scopul acestei reuniri:

Întâlnirile pentru lucrătorii de tineret în Europa – Balcanii de Vest, au drept scop inițierea reflecției și a dialogului între lucrătorii de tineret și alte părți interesate din domeniul tineretului din regiunea dată și din alte țări europene cu privire la rolul cooperării europene și transfrontaliere (în special programele europene pentru tineret Erasmus +: Tineret în Acțiune și Corpul European de Solidaritate) în susținerea schimbării societății, a dezvoltării în continuare a muncii pentru tineret și a politicii de tineret și a integrării europene.

În vederea noii generații de programe europene pentru tineret, această a treia reuniune de tineret, dorește să întâlnească, să asculte, să exploreze și să discute o zi împreună online, să țină cont de realizările cooperării UE – WB din ultimii ani și să reflecte despre ceea ce este necesar pentru a crește impactul și pentru a încuraja căile de urmat în următorii ani.

Această întâlnire online își propune să ofere câteva informații inspirațioanale pentru explorare și reflecție în comun, inclusiv o discuție completă, sesiuni de întrebări și ateliere participative.

De ce merită să participi?

Mai mulți experți având practica, formarea și cercetarea în domeniul muncii pentru tineri, cu experiență vastă în cooperarea europeană, vor explora împreună cu participanții relevanța cooperării transnaționale pentru stimularea dezvoltării în continuare a muncii pentru tineret și a politicii pentru tineret. Experții își vor împărtăși, de asemenea, gândurile cu privire la modul în care proiectele lor au avut un impact și ce este necesar pentru a merge mai departe.

Puteți găsi lista panelelor de discuții și atelierelor, precum și proiectul de imagine în ansamblu, în următorul fișier: (Descarcă PDF).

Evenimentul va avea loc în data de 9 iunie 2020. Termen limită de aplicare – 30 mai 2020. Pentru a participa, accesează acest link.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Sesiune de informare pentru antreprenorii rurali despre Fondul Pilot LEADER
Next Job pentru programatori: Data/Machine Learning Engineer cu experiență
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *