Asociația Studenților în Drept îți prezintă cel mai tare proiect pentru tineri, la care poți participa


proiect pentru tineri autostrada de drept

Cel mai tare proiect pentru tineri al acestei toamne revine pe agenda Asociației Studenților în Drept, USM.

Așadar, dacă ești dornic de a realiza un schimb de experiență la o facultate de Drept din România, dacă simți nevoia de a-ți face prieteni noi, dacă vrei să înțelegi ce înseamnă emoții tari, atunci Autostrada de Drept este soluția ideală pentru toate aceste dorințe.

Orașele în care poți realiza acest schimb de experiența sunt: București, Cluj, Craiova, Iași!

Perioada de desfășurare a proiectului este 18 noiembrie 2019-24 noiembrie 2019.

Vrei să realizezi uniunea dintre magistrale? Vrei să fii parte la cel mai tare proiect pentru tineri? Completează formularul de înscriere și acest lucru va fi posibil.

Vino la interviu și pregătește-ți biletul. Nu ezita să contactezi pentru detalii adiționale, organizatorii.

Asociația Studenților în Drept, USM (ASD-USM) este structura reprezentativă a studenților din Facultatea de Drept, USM. ASD este condus de un Președinte, asistat de un Secretar General. Activitatea se desfășoară în următoarele departamente, conduse de câte un Director de Departament: Academic, Relații Externe și Resurse Umane.

Autostrada de Drept, reprezintă o inițiativă prin intermediul căreia participanții pot cunoaște metodologia de predare, stilul de învățare specific locului, cultura și tradițiile studenților din România.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Evenimente culturale la Chișinău: vizitează Fabrica de Artă
Next 5 sfaturi utile despre cum să înveți şi să memorezi mai uşor!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *