Ești interesat/ă de intervenții urbane și activism creativ? Participă la un atelier în Ucraina


Dacă ești interesat/ă de intervenții urbane în zone postindustriale și activism creativ, participă la un atelier internațional în Ucraina – RECLAIM THE NEIGHBOURHOOD: Active and participative citizenship of youth in postindustrial urban areas.

Provocările și oportunitățile care rezultă din tranzițiile industriale afectează în cea mai mare parte generațiile mai tinere, dar sunt rareori abordate de educația formală. Programul își propune să împuternicească tinerii și lucrătorii de tineret din zonele suburbane postindustriale, prin metode de educație non-formală, pentru a lua un rol activ în comunitățile locale și a contribui la tranziții sociale. Se va încuraja gândirea critică prin activism creativ și recuperarea spațiilor publice.

Vor fi selectate 4 persoane cu vârsta între 18 şi 30 de ani care vor participa la atelierul internațional în Dobropilya, Ucraina (11 – 18 octombrie 2021).

Alături de alţi tineri din Germania, Marea Britanie, Spania, Georgia și Ucraina, vei afla despre alte culturi, provocările locale, tranzițiile urbane și vei lucra împreună cu comunitatea locală pentru a stimula procese pozitive de transformare urbană.

Termen limită: 20 septembrie 2021

Toate costurile sunt acoperite (drum, cazare, mese).

Instruirea va fi în limba engleză.

Pentru a aplica, este nevoie să completezi acest formular.

Pentru mai multe detalii, accesați acest link.

Proiectului RECLAIM THE NEIGHBOURHOOD: Active and participative citizenship of youth in postindustrial urban areas este finanțat prin programul Erasmus+ și este coordonat de Kulturlabor Trial & Error e. V. și Artistania e. V. din Berlin. Primăria Mea asigură coordonarea locală în Republica Moldova.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 10 septembrie - Ziua Mondială de Prevenire a Suicidului. Vezi unde poți apela după suport psihologic
Next O pictură murală cu mesaje de combatere a stereotipurilor de gen va fi inaugurată la Fălești
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 2 =