Evenimente culturale la Chișinău: vizitează Fabrica de Artă

evenimente culturale

evenimente culturale

Evenimente culturale: În weekendul 23/24 noiembrie, facem cunoștință cu Fabrica de Artă din Chișinău, o clădire construită în anii 70’, ce cuprinde peste 30 de ateliere de creație.

Mari artiști autohtoni, precum Mihai Grecu, Glebus Sainciuc, Igor Vieru, Aurel David, au avut ateliere în acest spațiu. Mai mult decât atât, aici vom avea ocazia să descoperim de unde pornește istoria artei moldovenești sau cum un loc poate inspira. Vom surprinde artiștii în procesul lor de creație, vom vedea lumea lor din interior.

Tururile vor fi organizate cu începere de la ora 10:00 (sâmbătă și duminică) și vor dura 2 ore jumătate. Prețul unui bilet este de 180 MDL. Excursiile vor fi ghidate de către Boris Cremene, Traian Chivriga și Mihaela Taranu.

În cadrul tururilor veți cunoaște artiști emeriți precum: Anatol Danilișin, Anatol Rurac, Ion Stepanov și Ioan Grecu. Lista de artiști urmează să fie actualizată.

Pentru înregistrare, ești rugat să procuri bilet pe următorul link: http://bit.ly/2q8bIj0

#UnArtOraș este un proiect deosebit, desfășurat în premieră în Chișinău, cu scopul de a valorifica patrimoniul artistic al Republicii Moldova și a promova esteticul printre cetățeni.

Alte evenimente culturale poți găsi pe platforma noastră, în categoria divertisment.

Acest eveniment este organizat cu susținerea Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Suedia și UK aid.

Previous Vino la un eveniment pentru studenți și susține-i pe cei care-și fac studiile în străinătate
Next Asociația Studenților în Drept îți prezintă cel mai tare proiect pentru tineri, la care poți participa
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *