Discuție cu Ana Maria Costișanu


Dacă ești tânăr antreprenor sau viitor antreprenor, ești invitat la un public talk cu Ana Maria Costișanu, fondatoarea brandului Eclair și a start-up-ului Kami no Kisu Tea. Împreună vom petrece o oră captivantă în regim online, însoțită de discuție, experiență creativă, și, știm noi, desigur, insight-uri. 

Pagina evenimentului și detalii găsești aici.

Ana-Maria este cea care a adus ideea Eclair-ului pe lume, din 2014. O mare iubitoare de frumos, istorie și confort casnic, a adus propriul concept de Art of Living, care e disponibil chiar în show-room-ul din Chișinău, prin table setting-uri, zone amenajate, produse combinate. Ana-Maria vizitează expoziții internaționale, aduce brandurile mari mai aproape de Moldova, comunică cu producătorii europeni, inovează, reinventează și construiește ceea ce se numește Eclair.

Fixează ziua de joi, 29 iunie, ora 19:00 pe Google Meet.

Hai să împărtășim cunoștințe, să construim rețele de contact și să trăim energia antreprenoriatului.

Întregistrează-te aici: https://forms.gle/9SZKKFwJHejmhKRM8

Evenimentul este organizat de hubul antreprenorial Youth4Entrepreneurship, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova”, în parteneriat cu EBA Moldova, Centrul Contact, Digital Park și StarNet.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Infographic Contest | American Dream
Next Vezi ce evenimente te așteaptă la TohaTEEN HUB
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + thirteen =