Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu te invită la 10 zile inedite de teatru


fits online 2020

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu rămâne alături de public, în cadrul ediției speciale #online „Puterea de a crede / Empowered”. Alătură-te evenimentului și bucură-te de 14.400 de minute de teatru, dans, muzică și multe alte lucruri interesante!

FITS 2020, ediția specială #online „Puterea de a crede / Empowered”, aduce în casele spectatorilor 138 de evenimente din 30 de țări, de pe cinci continente. 

Programul fiecărei zile de festival va începe la ora 9:30 dimineața și se va încheia la ora 24:00. Toate evenimentele vor fi redifuzate pe timpul nopții pentru spectatorii de pe alte fusuri orare, de pe cele cinci continente de unde FITS a selectat spectacole: Asia, America de Nord, America de Sud, Australia și Europa. 

Zece zile, timp de 12 ore pe zi, FITS va oferi publicului, online, un program de transmisii care va include marile spectacole ale lumii din zona de excelență a teatrului, operei, dansului, muzicii, circului contemporan, realizate de artiști consacrați, care au primit de-a lungul timpului sau vor primi stele pe Aleea Celebrităților. Bursa de spectacole de la Sibiu, Therme Forum, întâlnirile din cadrul Platformei Doctorale, conferințele speciale ale festivalului sunt evenimente care de asemenea nu vor lipsi din programul ediției speciale FITS #online.  

Constantin Chiriac, Președintele FITS

Mesajul integral al Președintelui FITS, Constantin Chiriac, vezi aici.

FITS continuă dezvoltarea unei piețe de spectacol și a dialogului creativ prin susținerea teatrului independent, a întâlnirii școlilor și academiilor de teatru, a noii dramaturgii a cărților de teatru și a experimentului creator.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi spectacole, care vor fi jucate în cadrul acestui Festival Internațional de Teatru de la Sibiu, urmărește pagina de facebook.

Sursa: sibfest.ro

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Școala de vară pentru studenți, despre dezvoltare industrială durabilă
Next Cenaclul Republica online, a șasea ediție cu Gabi Eftimie și Teodora Coman
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + 9 =