Descoperă practici de succes ale reformelor din domeniul culturii în cadrul conferinței internaționale

centrul de politic culturale, Conferința, Politicile culturale în contextul asocierii Republicii Moldova la Uniunea Europeană

La 19 martie 2019, la Summit Events, se va desfășura Conferința Internațională „Politicile culturale în contextul asocierii Republicii Moldova la Uniunea Europeană”.

Obiectivul evenimentului este de a oferi o analiză a situației în domeniul culturii din țară și rezultatele implementării Strategiei de dezvoltare a culturii „Cultura 2020”, precum și unele practici de succes ale reformelor din domeniul culturii realizate în statele UE ex-socialiste.

Conferinţa este prima activitate a proiectului „Politici Culturale inovative pentru Moldova”. Scopul acestuia este de a elabora un set de recomandări către organele de decizie din Moldova pentru eficientizarea politicilor culturale în contextul implementării Strategiei Naționale de Dezvoltare ”Moldova 2020”.

Evenimentul este adresat atât cercetătorilor și profesioniștilor din domeniu, cât și tuturor persoanelor interesate de îmbunătățirea sistemului cultural din Moldova.

Dacă ești interesat să participi, înregistrează-te accesând linkul până la data de 14 martie 2019.

Limbile de lucru sunt româna şi engleza. Numărul de locuri este limitat. Participarea este gratuită.

Proiectul este implementat de către Centrul de Politici Culturale și Institutul de Cercetări Juridice, Politice și Sociologice cu susținerea Visegrad Fund, în parteneriat cu Budapest Observatory (Ungaria), Adam Mickiewicz University (Polonia), Creative Industry Forum (Slovacia) și Institut umění – Divadelní ústav (Republica Cehă).

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la cel mai așteptat eveniment al primăverii, „Pagini de Cafea”
Next AVI-Moldova anunță deschiderea înscrierilor pentru concursul de desen în cadrul Global Money Week
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 11 =