Dezvoltare personală: Participă la „The International Language Café”


dezvoltare personală

Vrei să contribui la dezvoltare personală? „The International Language Café” va avea loc în fiecare sâmbătă, din data de 12 octombrie până pe 21 decembrie 2019, în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO. Sunt bineveniți toți doritorii!

Dacă ești interesat să devii un model pentru prietenii și colegii tăi, vrei să înveți o limbă nouă și să-ți îmbunătățești competențele lingvistice, ești încurajat să completezi acest chestionar, astfel încât așteptările tale să coincidă cu evenimentul organizat.

„International Language Café” este un fenomen cunoscut în întreagă lume și în luna octombrie vine și în Chișinău! „Cafeneaua” reprezintă o oportunitate pentru persoane din diferite țări de a se întâlni și de a practica limbi străine cu vorbitori nativi.

Vor fi mese specifice pentru fiecare limbă în parte și fiecare masă va fi moderată de un vorbitor nativ a acelei limbi. Persoanele sunt invitați să ia loc la orice masă și să înceapă o conversație cu vorbitorul nativ.

Limbile practicate la ”The International Language Café” vor fi: engleza, franceza, spaniola, germana, româna și rusa.

Centrul Republican pentru Copii şi Tineret  este o instituţie educaţional-metodică – parte componentă a sistemului unic de învățământ din republică, ce contribuie la dezvoltarea şi implementarea politicii statului în domeniul educaţiei copiilor şi tinerilor, coordonează activitatea şi oferă suport instituţiilor ce prestează servicii extraşcolare şi extracurriculare copiilor şi tinerilor la nivel naţional.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Activități pentru tineri: Familiarizează-te cu „educația media” și „gândirea critică” prin desene
Next Vrei să faci studii peste hotare, în America? AMERICA HOUSE și EDUCATIONUSA te invită la două sesiuni informative
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *