MentorMe Lab: Webinar despre Comunicare și Relații Publice


Comunicare și Relații Publice

MentorMe, alături de ASRM Olanda și AMMB Students, vă dau întâlnire la un webinar informativ despre tehnicile eficiente ale comunicării. Cunoaște mai multe despre domeniul comunicare și relații publice, la acest eveniment online!

Ești pasionat de domeniul Relații Publice și ai dori să afli mai multe despre cum funcționează acesta? Urmează să alegi o universitate și nu ești sigur dacă acest domeniu ți se potrivește? Sau ești un tânăr profesionist care este în căutarea unor tehnici de promovare a unui produs? Atunci nu ezita și află de la mentorii noștri ce strategii sunt cele mai des folosite în construirea relației dintre un brand și un consumator.

De asemenea, alături de invitați se va vorbi despre prezența comunicării în mediul online.

Moderatorul discuției:

Mircea Pavlov este coordonatorul AMMB Students. Și-a dezvoltat pasiunea pentru comunicare prin intermediul activităților de voluntariat fiind implicat în departamentele media și comunicare. La moment studiază Politică și Relații Internaționale la University of Greenwich, Londra.

Cunoaște speakerii:

  • Ludmila Andronic :

Specialist în comunicare cu o experiență de peste 25 de ani. Ludmila este primul PR-ist cu diplomă din Moldova, ea începându-și activitatea după absolvirea SNSPA București. A activat în calitate de manager Relații publice în cadrul companiilor Voxtel (Orange) și Le Bridge Corporation. A creat și condus Revista Business Class. Este profesoară universitară netitulară din 2000 și co-autoare a două manuale universitare:  „Comunicare societală și Relații Publice în situații de criză” și  „Statistica în comunicare”. În calitate de expertă a colaborat cu UNDP, UNFPA, USAID, Banca Mondială, GIZ, OECD. Este trainer în comunicare.

  • Cristian Saulea:

Specialist în comunicare, director executiv Parsec. Situațiile de criză și scrisul sunt cartea de vizită a lui Cristian. În 12 ani de carieră a reușit să lucreze în dezvoltarea mai multor instituții media, cu patru partide politice, cu Demnitari și Politicieni cunoscuți, cu instituții de stat, cu organizații internaționale, pentru care a făcut consultanță. Cristian știe că, întotdeauna există o soluție, chiar dacă la prima vedere tratează lumea din jur cu ironie și sarcasm. Dacă ai ajuns la el, ești pe mâini bune, pentru că e un comunicator de nădejde.

Evenimentul va avea loc pe 28 Mai, la ora 17:00 (UK) / 19:00 (MD), Live pe pagina de Facebook MentorMe.

 „MentorMe Lab” este implementat și organizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului   „Tekwill”.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Picanova Incubator angajează asistent pe clienți care cunoaște engleza
Next Startup Campus pentru tineri pasionați de antreprenoriat
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *