Devino contabil plătit la PH Interntaional Moldova


PH International Moldova inițiază Programul de Socializare Juridică în Școlile din Republica Moldova, și sunt în căutare de un contabil și asistent administrativ cu experiență pentru a face parte din echipa lor.

Despre programul PH International:

Programul de Socializare Juridică este finanțat de Departamentul de Stat al SUA și are o durată de doi ani cu posibilitatea de extindere. Programul vizează activități cu tinerii în procesul dezvoltării înțelegerii, atitudinilor, ideilor și comportamentelor despre lege și prevenirii delicvenței juvenile.

Responsabilități și sarcini:

Această poziție este una cu normă întreagă de lucru și presupune responsabilități și sarcini de contabil și asistent administrativ după cum urmează:

 • Gestionarea conturilor bancare și conturilor în numerar, inclusiv transferuri, contabilitatea oficiului, contabilitatea ce ține de resursele umane și proceduri de achiziții.
 • Transferuri și plăți în conformitate cu contractele semnate, contractele de prestare servicii, impozite și alte plăți sociale relevate. Calcularea salariilor angajaților, taxelor și altor plăți obligatorii determinate de lege.
 • Consilierea Directorului de țară pe subiecte de fiscalitate și legislație din Moldova.
 • Elaborarea rapoartelor financiare pentru Oficiul Central din SUA, inclusiv raportarea cheltuielilor și ținerea la zi a planurilor de cheltuieli din Oficiul Virtual (OV) al PH. Interacțiunea cu Directorul Financiar al PH International și personalul financiar din SUA pentru completarea acestor rapoarte și managementul financiar al sucursalei din Moldova.
 • Monitorizarea și controlul plăților și concilierea raporturilor bancare.
 • Evidența resurselor umane și zilelor de lucru.
 • Asigurarea corespunderii cheltuielilor, inclusiv a costurilor de personal, cheltuielilor administrative, și costurilor de operare cu reglementările Guvernului SUA și legislația Republicii Moldova.
 • Menținerea documentelor și rapoartelor necesare în conformitate cu cerințele Guvernului SUA și PH International.
 • Coordonarea aspectelor logistice pentru angajați și participanți și concilierea cheltuielilor de călătorie a angajaților și participanților.
 • Acordarea asistenței în desfășurarea activităților de instruire și altor activități logistice și aranjamente din cadrul programului.
 • Menținerea rezervelor de materiale și echipament necesare oficiului.
 • Menținerea în ordine a oficiului.
 • Alte obligații administrative la solicitarea Directorului Sucursalei.

Calificări:

 • Studii universitare în contabilitate.
 • Cunoașterea specificului contabilității în cadrul ONG-urilor din Moldova.
 • Cel puțin 5 ani de experiență de activitate în proiecte finanțate de donatori.
 • Cunoașterea limbii engleze la nivel avansat.
 • Abilități interpersonale și interculturale.
 • Flexibilitate și etică în muncii.

Despre PH International:

PH International (înregistrată sub denumirea legală Project Harmony, Inc.) a fost fondată în 1985 în scopul schimburilor culturale și educaționale dintre URSS de atunci și Statele Unite. În ultimii treizeci și trei de ani, peste 10.000 de persoane au participat la programele de schimb internaționale PH din SUA și din întreaga Eurasie și Orientul Mijlociu.

Astăzi, misiunea PH International este de a construi comunități globale puternice prin încurajarea implicării civice, a învățării interculturale și a oportunităților sporite în era digitală. PH tinde spre o lume în care oamenii și comunitățile colaborează peste granițe pentru a rezolva provocările globale.

PH urmărește această viziune prin derularea de programe inovatoare pentru tineri, profesioniști și comunități din întreaga lume care folosește implicarea personală și online, dezvoltarea competențelor practice și consolidarea coaliției pentru a sprijini colaborarea globală, învățarea și avansarea. Un personal talentat, multinațional, este piatra de temelie a tuturor acestor eforturi.

📌Termenul limită de aplicare: 16 Martie, 2020

📌Candidații interesați sunt invitați să trimită o scrisoare de intenție/motivare și CV-ul actualizat la adresa de mail: ph-moldova@ph-int.org și CC la adresa de mail: iurie.pintea@ph-int.org

📌Ești rugat să introduci în linia de subiect al mail-ului: PH Moldova Contabil.

Alte oportunități pentru tineri găsesti în categoria Educational si Divertisment.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cinci producători de struguri de masă pot câștiga finanțare în cadrul unui proiect
Next Inteligența Emoțională. Află mai multe la un eveniment organizat de Leader Impact Moldova
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × four =