Descoperă secretele desenelor animate ruse împreună cu Serghei Merinov


desenelor animate ruse industrie curs

Vrei să știi mai multe despre cum să produci un desen animat? Sau vrei să afli care e secretul popularizării în ultimul timp a desenelor animate ruse? Cunoaște-l pe Serghei Merinov, un animator rus și descoperă lucruri mai puțin știute despre această industrie!

Pe 29 februarie, la invitația Organizației Publice Dialogum și cu asistența International Media Club Format A3, un animator și artist rus Serghei Merinov va veni în vizită la Chișinău.

Toată lumea a văzut „Muntele de nestemate” sau „Smeshariki” și multe alte desene îndrăgite de publicul de orice vârstă. În capitala Moldovei, va fi organizată o întâlnire publică pe această temă: „Desenele animate sunt un lucru serios: animația rusă modernă”

Publicul de animație rusă, de astăzi, cuprinde oameni de toate vârstele. Prin urmare, potrivit lui Sergey Merinov, autorii pun sensuri diferite pentru public. Dacă pentru copii, desenul animat va fi un basm distractiv, în timpce pentru adulți același desen animat este o satiră asupra realității înconjurătoare.

În unul dintre interviurile sale îndelungate, Serghei Merinov a menționat că „publicul tânjea după arta nativă, populară, dup desenele animate ale noastre”. Și asta era adevărat. Explozia creativă a animației rusești din ultimul deceniu a arătat că publicul urmărește cu entuziasm desene animate talentate realizate în Rusia. Aceste desene animate sunt despre noi toți. Sunt mai apropiate și mai amuzante pentru noi.

La eveniment vei avea ocazia să urmărești desene animate și să afli mai multe despre cum sunt create filmele animate.

Când? Pe 29 februarie, la ora 15.00;

Unde? În sala de conferințe a hotelului JOLLY ALON (Chișinău, str. Maria Cebotari, 37).

Intrarea este gratuită cu o înregistrare prealabilă obligatorie la telefon 079538405 sau prin e-mail a3md@mail.ru.

Puteți trimite întrebări invitatului clubului media în avans la adresa indicată. Emisiunea online a reuniunii clubului media Format A3 va fi transmisă pe site-ul web Accent TV – www.a-tv.md și în rețelele de socializare.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, urmărind youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești student la Drept? Participă la Concursul Național al Studenților în Drept
Next Discuție publică cu ofiţerii pentru drepturile omului ai ONU
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + three =