Participă la concursul EU4Energy și testează-ți cunoștințele despre piețele energetice

EU4Energy, pieti energetice, EU neighbours east, concurs

Locuiești în Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova sau Ucraina? Atunci participă la concursul EU4Energy? Răspunde corect la cel puțin una din cele patru întrebări pe rețelele noastre de socializare și ai șansa să câștigi un premiu.

Tematica concursului – piețele energetice – este o invitație să-ți testezi cunoștințele despre evoluțiile în domeniul energiei în țara și regiunea ta, precum și să afli date noi interesante despre sursele și consumul de energie.

Concursul pe rețele de socializare este organizat de către proiectul de comunicare EU4Energy. Tematica concursului sunt piețele energetice. Competiția este un apel de a testa cunoștințele privind evoluțiile în domeniul energetic în statele partenere din Vecinătatea Estică, precum și de a afla noi date interesante despre sursele și consumul de energie

Concursul se va desfășura în perioada 11 ianuarie – 19 ianuarie 2019 și va include patru întrebări. Utilizatorii pot participa la concurs prin postarea răspunsurilor în secția de comentarii sub întrebarea de pe pagina principală a proiectului Vecinii UE din Est (EU Neighbours East) din Facebook, Instagram și Vkontakte. Răspunsurile trebuie să fie postate de pe conturile personale. Se permite câte un răspuns pentru o întrebare de la fiecare participant. Răspunsul corect la fiecare întrebare va fi oferit timp de 48 de ore după publicarea fiecărei întrebări. Odată ce răspunsul la întrebare este publicat, nu vor fi acceptate alte răspunsuri.

Aici poți găsi regulile jocului concursului, iar aici poți participa în concurs.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la evenimentul tradițional Drum Circle și bucură-te de atmosferă ethno
Next Află mai multe despre managementul inovațional al UE, la Școala de Iarnă Jean Monnet
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + 12 =