Descoperă Politica Europeană la „Model European Union”


Explorează Deciziile Europene Prin Participarea la „Model European Union”

Ești tânăr, entuziast și dornic să faci diferența în viitorul european? Ai oportunitatea să te încerci în rolul de politician participând la „Model European Union” în Republica Moldova!

O Experiență Autentică a Parlamentului European?

Aici vei avea șansa de a dezbate propuneri legislative reale de pe agenda marilor politicieni din Bruxelles, vei negocia și vei găsi soluții pentru provocările europene.

O Experiență Autentică a Parlamentului European

„Model EU Moldova” reprezintă o simulare autentică a Parlamentului European, oferindu-ți experiența unei implicări active în procesul decizional european. Pentru mai multe informații, accesează link-ul: Model EU Moldova

O Experiență Autentică a Parlamentului European

Evenimentul este susținut financiar de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare, în cadrul proiectului „EU4Youth: Implicarea și Abilitarea Tinerilor”. Proiectul este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei, în colaborare cu programul EU NEIGHBOURS east și Consiliul Național al Tineretului din Moldova.

Anul European al Competențelor

Acest eveniment are loc în contextul Anului European al Competențelor, încurajând tinerii să se implice activ în procesul decizional. Aducem în Republica Moldova o experiență autentică, un exercițiu care îți va oferi oportunitatea să cunoști îndeaproape cum sunt luate decizii de cele mai importante instituții ale Uniunii Europene.

Participare și Îmbunătățirea Abilităților

Alătură-te celor peste 80 de tineri pasionați din diferite regiuni ale Moldovei, care se vor implica în exercițiul Model EU. Își vor îmbunătăți abilitățile de oratorie, analiză, diplomație, negociere, lucru în echipă și dialog intercultural.

Detalii Eveniment:

Model European Union Moldova va avea loc în perioada 12-14 aprilie, în incinta Parlamentului Republicii Moldova, culminând cu o simulare de două zile a proceselor de negociere și luare a deciziilor din UE. Participanții vor beneficia de ateliere dedicate subiectelor ce vor fi dezbătute, modului în care funcționează instituțiile europene, tehnicile de dezbatere și abilitățile de public speaking. Model EU va avea loc în Săptămâna europeană a tineretului 2024, organizată de Comisia Europeană pentru a promova implicarea, participarea și cetățenia activă în rândul tinerilor.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous English Conversation Club | The Little USA
Next Oportunități de Colaborare Internațională în Sfera Tineretului cu Erasmus+
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − one =