Deprinde abilități de actorie la Festivalul de teatru „Ostende”


Dacă tu și echipa ta sunteți dornici sa vă prezentați talentul pe scenă, acum aveți ocazia aplicând la Festivalul de Teatru ” Ostende „. Consiliul Municipal de Tineret Chișinău anunță deschiderea aplicărilor pentru cea de-a treia ediție a proiectului.

Acest proiect cultural va oferi tinerilor posibilitatea de a-și consolida cunoștințele în domeniul actoriei, cât și de a-și etala talentul pe una din marile scene ale Chișinăului. De-a lungul câtorva zile in cadrul Festivalului, veți avea ocazia să participați la atelierele de lucru bazate pe arta vorbirii, mișcare scenică, improvizări, training-uri cu actori profesioniști. Finalul va culmina cu prezentarea unei scenete de către participanți în incinta Teatrului „Luceafărul”. La final, juriul va selecta și desemna cele mai bune 3 trupe, premiul cel mare fiind suma de 2000 lei. Pentru locul doi si trei la fel se vor oferi premii in sumă de 1500 și 1000 lei. Cea mai bună interpretare masculină și feminină va fi premiată cu premii de la parteneri.

Festivalul are ca scop să deschidă noi căi de manifestare pentru artiștii tineri,stimularea creativității în teatru si utilizarea sa ca forma de educație. Nu ezita să aplici prin intermediul formularului de înscriere. Deadline: 23 februarie.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Ești pasionat de scrierea articolelor? Devino stagiar youth.md și câștigă lunar o bursă în valoare de 1000 de lei!
Next VOX: Ce spun tinerii despre oportunitățile care apar și despre experiența acumulată de pe urma lor #TakeTheChance