Delectează-ți auzul cu muzică bună la cel mai prestigios festival din lume dedicat orchestrelor


Vino să-i susții pe cei din Moldovan National Youth Orchestra și să le urezi succes în cadrul unui concert dedicat participării orchestrei în cadrul ”Young Euro Classic Berlin”!

Cine organizează ? Moldovan National Youth Orchestra în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului; Kaufland; Institutul Cultural Român la Chișinău ”Mihai Eminescu”; Ministerul Culturii

Ce ? MNYO Berlin Tour Concert

Când ? ​22 august, ora 18:00

Unde ? Filarmonica din Chișinău

O scurtă descriere:

Delectează-ți auzul cu muzică bună și încurajează tinerii din componența Moldovan National Youth Orchestra, participând la un concert deosebit, organizat pe 22 august, ora 18:00, la Filarmonica Națională din Chișinău! Pentru că sunt tineri, iar arta le curge prin vene, cei de la MNYO vor fi prezenți în premieră, pe 27 august, de Ziua de Independență a Republicii Moldova, la cel mai prestigios festival din lume dedicat orchestrelor de tineret ”Young Euro Classic”, unde tinerii muzicieni vor concerta în renumita sală de concerte ”Konzerthaus”. 84 muzicieni din 7 țări ca Moldova, România, Ucraina, Spania, Olanda, Germania, Coreea de Sud, sub bagheta dirijorului principal al orchestrei Gabriel Bebeșelea (România) vor prezenta lucrări semnate de Weinberg, Lipatti, Enescu, Ceaikovski, Mozart, Mussorsgki și Ravel. Începând cu 14 august, timp de 9 zile, Reședința de Vară a orchestrei situată în satul Leordoaia, Călărași va fi plină de muzică, căci aici vor avea loc repetițiile pentru grandiosul concert și va fi pregătit cu multă grijă repertoriul! Iar pentru a marca acest eveniment ca la carte, MNYO a decis organizarea unui tur prin Republica Moldova, care conține 4 concerte:

21 august – Casa de Cultură din Călărași,

22 august – Filarmonica din Chișinău,

25 august – Open Air Oradea,

27 august – Konzerthaus Berlin, care-ți promit să te încânte și în cadrul cărora îi vei putea admira pe:

Dirijorul Principal: Gabriel Bebeșelea,

Dirijorul Asistent: Cristian Spătaru,

Soliști: Valentina Nafornița (soprană), Ana Cernicova (soprană), Călin Matei (țambal), dar și toți membrii talentați ai orchestrei!

 Cumpără un bilet în valoare de 80-100 lei, accesând linkul: https://iticket.md/event/mnyo-berlin-tour-concert/ și bucură-te de o seară inedită!

 

Sursă: https://iticket.md/event/mnyo-berlin-tour-concert/

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Discuss worldwide market and technology trends at Tekwill Visionary Club !
Next Dacă ai experiență în domeniul managementului proiectelor, atunci devino coordonator
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =