[INTERVIU] Nadya: Rolul apei în viața fiecăruia – “Asta le doresc tuturor – Hotărâre”


Nadya este o femeie independentă care a reușit să-și dezvolte afacerea la nivel internațional. Află cum visele ei au devenit realitate și cum poți să-i urmezi exemplul. Nu este vorba de a bea pur și simplu apă, ci a bea o apă calitativă.

CUM AI DESCOPERIT COMPANIA CORAL CLUB?

Eram studentă la USMF, depindeam financiar de părinți, întru cât timp liber nu aveam ca să plec să lucrez undeva, altfel avea de suferit calitatea studiilor. Eram foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce-mi oferă părinții, dar, evident, că-mi doream mai mult. Aveam o puternică dorință interioară: să devin independentă financiar. Nu-mi doream orice loc de muncă. Știam foarte sigur ceea ce nu vreau să fac și câte ceva din ce mi-ar plăcea. Aspiram la un job pe care să îl fac din plăcere, să-mi aducă un venit care să-mi poată acoperi cu ușurință toate activitățile și necesitățile, să aducă beneficii / utilități oamenilor, să am grafic liber, să nu am șef care să-mi ordoneze ce să fac, să nu depind de timp/ de loc, să experimentez singură, să am unde crește profesional și să predomine armonia în tot ceea ce fac.

Iată că într-o bună zi a venit o cunoștință cu oferta de a face parteneriat aici, în această companie, știindu-mi abilitățile și preferințele.

Eram foarte sceptică la început, ca orice om căruia i se propune ceva complet nou, ce nu a mai auzit. Am început să cercetez, să cunosc și să-mi dau seama că, de fapt, asta e ceea ce căutam cu adevărat!

CARE ESTE ROLUL ȘI MISIUNEA ACESTEI COMPANII?

Misiunea acestei companii este de a «Hidrata lumea».

Nu este vorba de a bea pur și simplu apă, ci a bea o apă de calitate, vie, cu o multitudine de beneficii pentru sănătate și de a o bea corect! Datorită produselor Coral Club care îmbunătățesc proprietățile apei – fiecare om de pe pământ are șansa să trăiască în deplină sănătate.

Corpul uman e peste 70% apă. Imaginează-ți care e starea lui când nu bei deloc, sau bei foarte puțin, sau bei incorect, sau bei o apă care nu-ți dă nimic. Și acum, imaginează-ți cum e corpul tău atunci când bei o apă care are proprietatea de a elimina toxinele, de a normaliza digestia și toate funcțiile în organism. E altfel, nu ?

Și iată că, prin așa persoane cum sunt distribuitorii, compania își îndeplinește rolul de a face cunoscute aceste idei primordiale de menținere a sănătății pe întreg globul!

Sunt încântată că eu sunt unul din acei mesageri și am în echipa mea tot mai multe persoane dornice să răspândească această idee nobilă! Și pentru că echipa mea e în continuă creștere tind să invit spre colaborare pe oricine rezonează cu aceste valori.

CARE AU FOST REZULTATELE TALE ÎN URMA PROGRAMELOR DE SĂNĂTATE?

Sunt îndrăgostită de produsele Coral Club! Întrucât datorită lor am rezolvat foarte multe afecțiuni de sănătate, atât ale mele, cât și ale părinților și clienților mei.

Personal, mi-am îmbunătățit considerabil aspectul tenului, am scăpat de acnee, mi-am îmbunățit digestia, am scăpat de mirosul neplăcut din gură, care nu avea nici o explicație clasică ( probleme cu stomacul nu aveam, și nici carii, dar s-a dovedit mai apoi că de vină au fost paraziții). Mămica mea a scăpat de dependența de antihipertensive, a slăbit și a întinerit. Tăticul meu și-a recăpătat mobilitatea și a scăpat de durerile articulare chinuitoare.

Clienții mei și-au îmbunătățit aspectul tenului, digestia, starea de energie, și-au normalizat ciclul menstrual și chiar și-au redobândit fertilitatea. Pentru toate pot spune că am doar RECUNOȘTINȚĂ!

CUM ESTE PENTRU TINE GRAFICUL DE MUNCĂ?

Graficul de muncă ? Pot să spune că ăsta e visul tuturor.

Eu mi-l creez. E super liber și flexibil. Nici nu simt că lucrez – pentru mine asta e plăcere. Aici tu singur îți faci grafic. Și ești plătit pentru rezultatele tale. Poți lucra doar o oră pe zi, sau 2 ore pe săptămănă, sau zilnic câte puțin. TU decizi! Și asta e minunat!

AI ÎNTÂMPINAT GREUTĂȚI ÎN DEZVOLTAREA TA ÎN CARIERĂ? DACĂ DA, CARE SUNT?

Mi-a fost dificil la început, când încă nu aveam așa multe rezultate în sănătate. Produsele erau străine pentru toți și evident că de aici a apărut și neîncrederea față de ceea ce fac. Mai apoi era dificil să te dezvolți și în carieră, să depășești acea zonă de comfort și scuze și să iei odată DECIZIA!

Și abia atunci de când am luat-o cu adevărat, s-a început magia și prosperarea! Asta le doresc tuturor – Hotărâre!

AI AVUT EXPERIENȚE NEPLĂCUTE CU CLIENȚII? NE POȚI OFERI NIȘTE EXEMPLE?

Evident! Aici foarte mult contează ca persoana care urmează programul de sănătate să își dorească asta foarte mult și să fie sinceră cu ea. Păi uite că, sunt programe care necesită o mare responsabilitate pe plan alimentar, ceea ce nu toți pot să și-o asume.

De exemplu, în deparazitare contează foarte mult să nu hrănești paraziții în timp ce vrei să îi “alungi” din organism. Unele persoane nu sunt sincere cu ele și nu respectă regimul alimentar, apoi ajung la sfârșitul programului și zic că nu au obținut rezultatul la care se așteptau.

Deci aici foarte mult contează cum ești tu acolo, când nu te vede nimeni, ce faci ? Cât de mult respecți ceea ce ți se recomandă. Cine e 100% în asta se bucură de rezultate grandioase.

CE LE-AI SUGERA TINERILOR PENTRU A-ȘI MENȚINE SĂNĂTATEA ȘI PENTRU A O ÎMBUNĂTĂȚI?

Gândește strategic: ce e mai valoros – o plăcere de moment sau o plăcere de durată? Investiția în sine, în sănătatea ta e cea mai de încredere investiție. Poți începe cu puțin: schimbă o cafea pe o apă alcalină! Ai grijă ce mănânci. Nu tot ce e super reclamat e și sănătos. Ai Internetul în față. Cercetează singur și nu te baza pe reclame. Fă cel puțin o dată pe an conceptul de sănătate Coral Club. Renunță sau cel puțin diminuează alimentele pro-inflamatorii: zahăr, făinoase, alcool, grăsimile trans, lactatele, carnea. Evită sursele de stres și învață să-ți asculți inima. Adu pace și iubire în inima ta și privește-i pe cei din jurul tău din această stare.

Nu ezita să ne urmăresti și pe paginile noastre de  Facebook, Instagram  și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Berehoi Laura

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 5 sfaturi de personal finance pentru studenți cu buget limitat
Next „Digital Connections MD-UA” - un eveniment de cunoaștere a potențialului din industria IT
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 4 =