Delectează-te cu muzică din filmele premiate cu Oscar


Delectează-te cu muzică din cele mai îndrăgite filme premiate cu Oscar împreună cu Moldovan National Youth Orchestra pe 6 august 2017, ora 19:00!

Cine ? Moldovan National Youth Orchestra în parteneriat cu Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare, Ministerul Tineretului și Sportului; Kaufland; Institutul Cultural Român la Chișinău ”Mihai Eminescu”; Ministerul Culturii

Ce ? ”Muzică din filme Oscar”

Când ? 6 august 2017, ora 19:00

Unde ? Radisson Blu Leogrand Hotel, Strada Mitropolit Varlaam 77, Chișinău

O scurtă descriere:

Pasionații de filme și muzică bună au șansa să-și amintească de scenele emoționante din cele mai populare pelicule ca: “Titanic”, “Star Wars”, “Apolo 13”, “E. T.”, “The Pianist”, “Amadeus”, “Fifty Shades of Grey”, “Pulp Fiction”, “Ray”, “Rocky”, “The Godfather”, “La La Land”, “The Last Samurai”, “Inception” și surpriza serii: “Game of Thrones”, la un concert marca Moldovan National Youth Orchestra! Pe scena de la Radisson Blu Leogrand Hotel, pe 6 august 2017, vor urca 60 de  muzicieni, ce își fac studiile în Moldova, Germania, Anglia, dirijați de Andriano Marian. Iar compozitorii Vitalie Mosiiciuc, Cristian Spătaru, Anastasia Lazarencu, Dan Țurcan ne vor încânta cu creațiile lor muzicale.

”Muzică din Filme Oscar” este integrat în ediția a 7-a a concertelor de vară Moldovan National Youth Orchestra, urmând ca până la finele lunii august să fie realizate 20 de evenimente în Moldova, România, Germania.

Dacă vrei să te bucuri de cele mai frumoase compoziții din filme, cumpără bilet la eveniment, accesând:  https://iticket.md/event/muzica-din-filme-oscar/.

Mai multe detalii, găsești aici: https://www.facebook.com/events/281032712305230/?active_tab=about

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Devino grafic designer în agenția de publicitate Good Media
Next Află mai multe despre procesul de autonomie instituțională a universităților la o conferință pentru studenți
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − sixteen =