Află mai multe despre procesul de autonomie instituțională a universităților la o conferință pentru studenți


Conferința

Pe 19 august 2017, la Chișinău va avea loc Conferința „Autonomia Universitară în Republica Moldova”, un eveniment marca Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) în colaborare cu Alianța Studenților din Moldova (ASM) și cu suportul financiar al Friedrich-Naumann-Stiftung für die Freiheit.

Cine? Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) și Alianța Studenților din Moldova (ASM), cu suportul financiar al Friedrich-Naumann-Stiftung für die Freiheit

Ce? Conferința „Autonomia Universitară în Republica Moldova”

Cînd? ​19 august 2017

Unde? Summit Events & Conference Center

O scurtă descriere:

  Studenții din Republica Moldova au oportunitatea de a afla mai multe despre procesul de autonomie instituțională a universităților, cum pot consolida comunitatea studențească din care fac parte sau care este importanța implicării lor în procesul decizional, participând la Conferința „Autonomia Universitară în Republica Moldova”, care va avea loc pe 19 august 2017!

  În cadrul conferinței, vei beneficia de două panele de discuții, workshop-uri cu experți locali, cât și 4 studenți de la Uniunea Studenților Europeni (European Students’ Union), dar și multe alte activități interesante, care-ți vor trezi interesul pentru subiectul abordat și te vor motiva să aplici cunoștințele dobândite în practică! Vei avea parte de o zi plină de activități la care vor fi prezenți cei mai activi și deosebiți tineri studenți de la noi!

Implică-te, petrece timpul util și plăcut, vino la Conferința „Autonomia Universitară în Republica Moldova”!

Condiții:

  Pentru a participa la conferință, tot ce trebuie să faci e să completezi formularul, pe care-l găsești, accesând link-ul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyfLLEZZ_LBbnBRgwrnRRJ7LfcV9SiALeFWBNZJBiMdHh8lQ/viewform, până la data de 13 august, ora 23:59. Toate cheltuielile pentru cazarea și alimentarea participanților vor fi acoperite de către organizatori. Detaliile privind locația și agenda evenimentului, vor fi transmise participanților, așa că fii atent și nu uita să-ți verifici e-mailul!

Mai multe detalii găsești aici: http://cntm.md/ro/news/cntm-%C8%99i-asm-v%C4%83-invit%C4%83-la-conferin%C8%9Ba-%E2%80%9Eautonomia-universitar%C4%83-%C3%AEn-republica-moldova%E2%80%9D. Iar dacă ai întrebări, mai multe răspunsuri poți descoperi, contactând organizatorii:

Cătălina Guțul

Email: gutulcatalina@gmail.com

GSM: (+373 79) 063 272.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Delectează-te cu muzică din filmele premiate cu Oscar
Next Află care sunt cele 10 licee din România cu cea mai mare medie de admitere !
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 13 =