[De la Psiholog la Tine] Învinge lenea și descoperă secretele motivației cu Rodica Pascari


De la Psiholog la Tine

Seria de interviuri De la Psiholog la Tine cu specialiști din domeniu continuă. În cea de-a doua ediție, vorbim despre cum să găsești resurse pentru a trece de la planuri la acțiune! Alături de Rodica Pascari, psiholog, master coach NLP, lector universitar, vei descoperi secretele motivației! 

Fiecare din noi s-a ciocnit zilnic cu probleme legate de relații, propria motivație și gestionarea emoțiilor. Însă nu întotdeauna găsim resursele necesare pentru a depăși astfel de momente critice. Uneori, simțim nevoia de a cere ajutor din partea unui specialist psiholog. Acum, proiectul „De la Psiholog la Tine” vine să îți ușureze această sarcină! Un grup de tineri a lansat o serie de interviuri realizate cu psihologi, referitor la problemele cu care se confruntă tinerii. 

Privește cel de-al 2-lea interviu realizat cu psihologul, Rodica Pascari, despre dificultățile și oportunitățile legate de propria motivație.

În fiecare săptămână te așteaptă un nou subiect interesant și un nou specialist, gata să răspundă la întrebările tale. Urmărește pagina de facebook Youth.md și Asociația Studenților PsyNation pentru a afla primul despre subiectele care urmează! Ediția anterioară, despre singurătate și izolare cu Sorin Scutelnic, poate fi vizionată aici.

Proiectul „Psihoeducația tinerilor în adaptarea la situațiile de criză” este o inițiativă ce te va ajuta să găsești răspuns la întrebările care te frământă! Inițiativa este realizată în cadrul programului ActivePeace, implementat de EcoVisio în parteneriat cu Asociația MitOst cu suportul Fundației Robert Bosch și Suediei. 

Realizarea proiectului „Psihoeducația tinerilor în adaptarea la situațiile de criză” se datorează partenerilor: Youth.md, Asociația Studenților Psihologi PsyNation, Youth Association ASIST și Centrul de Cercetări Științifice în Psihologie.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Limbă, credință, neam. Interviu cu artistul Damian Spinei!
Next Află cum s-au descurcat cu provocările pandemiei, antreprenorii din Moldova în cadrul unei discuții LIVE!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + nine =