Grow Me Up te invită să te implici într-un nou proiect „Beauty from the inside and outside”

Grow me up, flex, training,

Grow Me Up provoacă tinerele cu vârsta între 14 – 18 ani să adopte un mod mai sănătos de viață. Pentru a le da o mână de ajutor adolescentelor, Grow Me Up, în parteneriat cu FLEX și cu ajutorul Consiliilor Americane în Moldova, au lansat un nou proiect “Beauty from the inside and outside”.

Acesta are drept scop informarea tinerelor despre importanța alimentării sănătoase, îngrijirea corectă a tenului și practicarea unui sport pentru a se simți confortabil în propriul corp dar și pentru a duce un mod mai sănătos de viață.

Astfel, participantele vor avea ocazia să învețe informații utile despre cum să aibă grijă de corp și de sănătate, pe perioada adolescentină a vieții lor, care în multe cazuri este problematică și stresantă pentru multe fete.

Evenimentul va avea loc pe 13 aprilie, între ora 10:00 și 16:00. Prima parte va fi la Unica Sport în incinta CC Sun City, iar a doua parte va fi la Tucano Coffee Brasil.

Dacă ești adolescentă și ești curioasă să afli noi lucruri despre nutriție, sport și îngrijirea feței, nu ezita să aplici, iar formularul de înregistrare îl poți găsi AICI.

Previous Vezi cum poți beneficia de spațiu pentru activități, la America House Chișinău
Next Youth.md набирает волонтёров
Laura Catărău
About the author

Laura Catărău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *