Zece site-uri de business esențiale pentru antreprenori și cei interesați de acest domeniu


business

Pentru un business de succes informarea e absolut indispensabilă. În acest articol vei afla despre cele mai preferate site-uri din domeniul business, care merită citite frecvent!

  • Allbusiness.com

Unul dintre cele mai ample site-uri pentru antreprenori și afaceri în creștere. Allbusiness.com conține articole, sfaturi, formulare și videouri, acoperind mici părți din tema business, vânzări, marketing, capitaluri de risc și multe altele. Articolele fiind scrise de către experți din mai multe domenii.

  • Business Insider

Business Insider cuprinde articole și videouri despre piețe, tehnologie, companii, finanțele personale, investiții și start-up-urile. Aceste articole acaparează cititorii cu titluri atrăgătoare. 

  • Forbes

Forbes are unele dintre cele mai bune informaţii la această temă. În lista articolelor se conțin informații despre burse, antreprenoriat, finanțele proprii, tehnologie și carieră. Înglobează multe liste populare despre miliardarii lumii și cele mai valoroase mărci.

  • Bloomberg Business

Bloomberg Business oferă știri de ultimă oră despre piețile financiare, mărfuri, valută, câștigurile companiei și tehnologie din SUA și Europa.

  • Financial Times

Site-ul acesta prezintă informații în mare parte legat de companiile și piețile europene, susținute de analize, date și istorisiri. 

  • Inc.

Inc. este un site popular pentru antreprenori și companii începătoare. Sunt încorporate mii de articole despre înființarea și creșterea unei afaceri, vânzări, marketing, inovații și multe altele.

  • Fortune 

Fortune acoperă o mare parte din piețile financiare, în special companiile mari, care ajung pe lista Fortune 500. Categoriile includ cariere, antreprenoriat, finanțe, sport, tehnologie, piețe, cele mai influente femei, energie și mediu.

  • New York Times

Cunoscutul New York Times atrage cititorii prin business-ul internațional, piețe, economie, antreprenoriat, tehnologie și finanțe personale. Zilnic sunt publicate actualizări despre dezvoltarea burselor și companii influente.

  • Wall Street Journal

Aici găseşti totul despre business-ul actual, investiții și știri financiare. Dacă faci parte din domeniul business, Wall Street Journal este un atribut zilnic important.

  •  MSN Money

MSN Money prezintă informație actuală și sfaturi despre piețe, investiții, finanțe personale, proprietate imobiliară, afaceri mici și impozite. MSN furnizează conținut de calitate de la mai mulți editori.

Nu ezita să accesezi și alte articole la tema afaceri pe platforma Youth.md și să-ţi împărtășeşti ideile și părerile pe paginile noastre de Facebook și Instagram!

Reporter: Lazari Delia

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Percepția tinerilor despre tortură: completează chestionarul!
Next Job pentru tineri // America House Chișinău caută un coordonator pe comunicații
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 10 =