Dacă încă nu te-ai înregistrat la Hackathon, iată 5 motive pentru care merită să o faci


Hackathon

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Statisticii, pe 20 şi 21 octombrie, la Generator Hub, Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova, în parteneriat cu Biroul Naţional de Statistică, cu sprijinul UNFPA, Fondul ONU pentru Populaţie şi Biroul Agenţiei Elveţiene pentru Dezvoltare organizează Hackathon.

Termenul limită de înregistrare este data de 15 octombrie. Dacă nu te-ai decis încă, iată 5 motive pentru care trebuie să fii prezent la eveniment:

  1. Vei avea şansa unică de a lucra cu date şi experţi în statistică, politici publice şi de tineret, IT şi advocacy. Orgnizatorii destănuie pe parcurs numele mentorilor. Astfel, printre îndrumători vor fi Cristian Ziliberberg, project officer, UNFPA Moldova şi Anton Perkin, CEO şi co-fondator la FusionWorks.
  2. Vei avea posibilitatea să interacţionezi cu oameni noi şi entuziasmaţi, alături de care vei crea propriul produs şi vei prezenta propria idee.
  3. Vei obţine cunoştinţe noi, pe care le vei utiliza ulterior în cadrul concursului, acesta fiind alcătuit din 80 de % activităţi practice.  
  4. Vei avea şansa unică de a fi printre învingătorii concursului, deoarece trei dintre proiectele participante vor fi câștigătoare și vor obţine premii și asistență ulterioară pentru transpunerea lor în practică.
  5. Vei participa la implementarea noilor politici publice. Proiectele vor fi prezentate oficialilor, pentru a genera politici publice de impact.

Participând la Hackathon, vei avea parte de dispoziţie bună, de timp petrecut interactiv şi de oameni de calitate. De aceea, nu rata oportunitatea şi înregistrează-te, completând formularul de participare.

Important: Pentru mai multe detalii despre participarea la Hackathon și condițiile de înregistrare accesaţi Ghidul participantului.

Pentru contact:

Daniel Cojocari,

Coordonator Drepturile și Incluziunea Socială a Tinerilor,

Consiliul Național al Tineretului din Moldova

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un eveniment cu genericul ”Femeile în avocatura de afaceri: provocări și perspective”
Next Vino la Webinar și îmbunătățește-ți abilitățile de public speaking
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + five =