„Într-o lume în care poți fi orice, alege să fii mai bun!” Implică-te în inițiativa Ziua Faptelor Bune

Ziua Faptelor Bune, initiativa, artico, clubul voluntarilor, oportunitate

Ziua Faptelor Bune este o tradiție anuală de facere de bine. În toată lumea, sute de mii de oameni aleg să facă voluntariat și să ajute cei nevoiași, astfel punând în practică o simplă idee că fiecare persoană poate face un bine, fie că e vorba de o faptă mai mare sau puțin mai mică, pentru a îmbunătăți viețile altora și de a schimba în mod pozitiv lumea.

În anul 2016, Moldova s-a implicat pentru prima dată în cadrul acestei mișcări, având ca și reprezentanți în țară Centrul Republican al Voluntarilor, din cadrul Centrului Cultural Evreiesc.

Evenimentul a avut loc pe data de 10 aprilie, peste 300 de voluntari au fost implicați în 18 proiecte variate de binefacere: construirea cuștilor pentru animale, ordine în 2 parcuri ale capitalei, ajutor la spitale și aziluri de bătrâni în susținerea bolnavilor prin vorbe calde și activități distractive, donare de sânge la un punct mobil pe strada Eugen Doga, etc. Primăria Chișinăului a oferit un troleibuz în care orice persoană a călătorit gratuit.

În anul 2017 organizatorii au implicat în 50 de activități peste 1000 de voluntari din diferite regiuni ale țării.

În 2018, evenimentul a avut ca participați cca 2200 de voluntari, implicați în 147 de activități de voluntariat, în toată țara, inclusiv Transnistria.

Echipa Centrului Republican al Voluntarilor se adresează către organizația Dvs. cu inițiativa de a se implica cu grupul de voluntari în data de 14 aprilie 2019, la cel mai mare eveniment de binefacere în Moldova: „Ziua Faptelor Bune”. 

  • Dacă ești interesat, înregistrează-ți aici organizația până pe 25 martie 2019; (organizațiile înregistrate vor primi regulamentul de participare la data de 1 aprilie 2019)
  • Găsește evenimentul în Facebook și bifează „Particip” –https://www.facebook.com/events/388591391936330/
  • Distribuie evenimentul pe pagina Dvs de facebook/site.

Într-o lume în care poți fi orice, alege să fii mai bun!

Previous Nominalizează persoane sau entități pentru Gala Premiilor pentru Egalitate
Next Participă la Professional Engineering Competition, cel mai „ingineresc” eveniment din țară
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *