Susține participanții la concursul de dezbateri și află mai multe despre știrile false

motivatie, let us speak, discursuri, concurs

Ești pasionat de discursul public, vrei să afli mai multe despre știrile false (Fake News) și cum poate fi combătut acest fenomen?

Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova organizează Concursul de dezbateri „Let us speak”, I etapă, cu implicarea tinerilor cu dizabilități din Republica Moldova. Participanții vor susține în fața juriului și a publicului un discurs la tema „Ce înseamnă Fake News și cum putem să combatem acest fenomen”. De asemenea, ei vor adresa întrebări altor participanți și vor răspunde acestora. Finaliștii la nivel local vor fi premiați de Asociația “MOTIVAȚIE” din Moldova cu două sisteme acustice.

Evenimentul va avea loc pe 27 martie, ora 10.00 – 14.00, la Centrul Comunitar pentru Copii și Tineri cu dizabilități fizice (bd. Traian 23/1), mun. Chișinău.

Intrarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile în sală. Vino să susții și tu participanții la concurs.

Concursul de dezbateri „Let us speak” este implementat de Centrul Internațional de Training și Dezvoltare Profesională (CITDP), în parteneriat cu Asociația “MOTIVAȚIE” din Moldova, cu sprijinul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Pentru informații suplimentare:
Victoria Boțan, coordonatoarea concursului de dezbateri publice „Let us speak”, Asociația “MOTIVAȚIE” din Moldova, victoria.botan@motivation-md.org, 079355548.

Previous Dacă cauți tineri ca și tine cu care să aduci impact în Chișinău, alatură-te inițiativei Global Shapers Chișinău
Next Formează o echipă, participă la „Ce? Unde? Când?” și testează-ți cunoștințele despre Parteneriatul Estic
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *