Cursuri de formare continuă la distanță pentru cadrele didactice


cursuri formare continuă la distanță pentru cadre didactice

Cursuri de formare continuă la distanță pentru cadrele didactice de la toate tipurile instituțiilor de învățământ. Vezi detalii în articolul ce urmează!

Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” organizează cursuri de formare continuă la distanță în perioada 6 aprilie-5 mai 2020. La cursuri se pot înregistra managerii instituțiilor de învățământ general, managerii instituțiilor de educație timpurie, cadrele didactice din învățământul general și educatorii din IET.

Cursurile sunt organizate la următoarele specialități: Management educațional, Educație preșcolară, Istorie, Educație civică/Educație pentru societate, Geografie, Educație tehnologică, Educație plastică, Învățământ special și integrat/SAP, Logopedie/SAP, Psihologie, Informatică, Învățământ extrașcolar, Educația muzicală și Educația fizică.

Modalitatea de realizare a acestor cursuri va fi determinată de solicitarea formabililor din următoarele opțiuni: Google Drive, platforma MoodleClassroomSkypeZoom etc.

Doritorii de a participa la cursuri se pot înregistra online AICI.

Informații suplimentare la numerele de telefon: 069 296  938 – Țap Elena. Sau la numărul 069 362 621  – Mihailov Veronica; adresa de e-mail: formare.continua@upsc.md.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Toți cei pasionați de lectură se pot reuni la Clubul de Lectură #19
Next Job Sângera: Primăria orașului angajează specialist în scrierea de proiecte
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *