Evenimente organizate de America House Chișinău


Dragi cititori, săptămâna aceasta America House Chișinău a pregatit pentru voi câteva evenimente interesante. 

Invităm tinerii interesați de desen și benzi desenate, la o sesiune de discuții pentru a afla cum sunt create personajele Marvel și DC Comics.

Ți-ai dorit vreodată să creezi următorul Om Păianjen, Superman sau Batman? Poți afla mai multe despre acest subiect din sesiunea noastră despre crearea unui super-erou, care poate fi o modalitate distractivă dar se poate transforma în ceva grozav.

Evenimentul Va avea loc, vineri, 4 februarie 2022 la 16:00, în limba engleză în format online, pe pagina de Facebook America House Chișinău.

Link: https://fb.me/e/2LZkQvm5e

Dacă ești curios cum e să înveți în SUA? America House Chișinău te invită să urmărești interviul nostru cu Radu Cojocaru, câștigătorul bursei din cadrul Programului FLEX.

Radu Cojocaru, care se află acum în SUA, ne va vorbi cum decurge anul de studii și ce părere are despre acest schimb de experiență. În cadrul sesiunii publicul va avea posibilitatea să adreseze întrebări invitatului nostru. Iar dacă nu ve-ți putea fi live cu noi, puteți lăsa întrebările voastre printr-un mesaj.
Evenimentul Va avea loc, sâmbătă, 12 februarie 2022 la 17:00, pe pagina de Facebook America House Chișinău.

Link: https://fb.me/e/4k6JHBIVF

Dacă ești un râvnit iubitor de odihnă activă, te invităm să afli mai mult despre cum poate fi o aventură pe care Moldova o poate oferi, de la speakerul nostru Andrei Rusu – co-fondatorul GoAdventure Moldova.

Fie că este vorba de alpinism în Orheiul Vechi, caiac pe râul Nistru, observarea păsărilor la Valeni, balonul cu aer cald deasupra Chișinăului, culesul strugurilor sau baterea strugurilor la una dintre cramele din Moldova sau participarea la ateliere de țesut covoare, Moldova poate fi cu adevărat o destinație experiențială. Dacă ești un călător cu experiență, atunci această sesiune live este cu siguranță pentru tine!

Evenimentul Va avea loc, sâmbătă, 15 februarie 2022 la 17:00, în limba engleză, pe pagina de Facebook America House Chișinău.

Link: https://fb.me/e/2XMoCeW6A


Vă așteptăm cu drag la oficiul America House Chișinău
pentru a împrumuta cărți, filme, jocuri de societate, dar și să aflați despre cele mai proaspete oportunități de studii în SUA pentru elevi și studenți de la consultantul nostru EducationUSA. 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Z-Generation: Competiție pentru tineri designeri
Next Cele mai faimoase filme regizate de către Tim Burton ce merită privite
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − seven =