Youth.md recrutează! Înscrie-te acum din orice colț al țării și creează schimbarea!


youth md recrutează

Începând cu data de 24 mai 2021, platforma independentă dedicată tinerilor – Youth.md, lansează campania de recrutare a voluntarilor. În această ediție, sunt așteptați mai mulți aplicanți din zonele rurale ale țării. Deci, dacă vrei să te dezvolți personal și să aduci ceva nou inclusiv pentru comunitate ta, înscrie-te cât mai curând!

Dacă ești un tânăr activ, dornic să aducă o schimbare, interesat să-și dezvolte spiritul de echipă, să dea dovadă de responsabilitate, disciplină și dedicare de sine într-o echipă plină de tineri talentați, creativi, prietenoși și responsabili, atunci Youth.md este locul potrivit pentru tine.

Aşteptăm cu drag tineri din orice colţ al ţării, iar dacă vrei să devii schimbarea în localitatea ta, acesta este momentul!

Youth.md apreciază abilitățile de lucru în echipă, dedicația depusă în cadrul platformei, ingeniozitatea, creativitatea, implicarea, dar și punctualitatea ta.

Înainte de a te înregistra, ia în considerare faptul că atunci când te înscrii, vei avea anumite sarcini bazate pe echipa aleasă.

Astfel, poţi alege între:

  • Reporteri: scriu articole creative și oportunități zilnice pentru site ce ar putea să atragă audiența platformei noastre;
  • Relații externe: stabilesc relații cu parteneri, semnează contracte de colaborare și mențin relații prietenoase cu alte organizații;
  • Foto/video/design: creează materiale vizuale creative și unice pentru paginile de Instagram, Facebook și pentru site;
  • Social media: include activitatea derulată pe platformele de comunicare socială: Facebook, Instagram sau Telegram;

Recrutările se vor desfășura de pe data de 24 mai până pe data de 13 iunie, așa că grăbește-te să completezi formularul (link AICI)!

Youth.md este o platformă independentă, creată de tineri pentru tineri, care cuprinde articole privind: voluntariat, joburi, divertisment, educație și studii. Prin intermediul acestui portal se urmărește dezvoltarea spiritului civic al tinerilor din Republica Moldova.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Urban Talks: Cât de verde este un smart city?
Next Job full-time // Solidarity Fund PL în Moldova angajează coordonator de proiect
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 16 =