Înveți la liceu? Înscrie-te în programul Startup School by Dreamup


Startup School

Startup School by Dreamup este un pre-accelerator intens de digital learning și antreprenoriat tehnologic, destinat liceenilor din Republica Moldova. Această ediție are ca obiectiv educarea tinerilor ca să gândească inovativ prin aplicarea tehnologiilor digitale.

În acest an programul Startup School ontinuă într-o ediție online, cu implicarea a 140 de liceeni, programul fiind organizat în română și rusă.

Pentru aceasta Startup School planifică să stimuleze crearea și lucrul asupra unui produs sau serviciu unde tinerii vor aplica în practică toate instrumentele digitale necesare pentru a fi calificați să activeze într-o lume modernă, unde primul lucru pe care trebuie să îl facă e să aleagă, să caute și să aplice soluții “digital first” înainte să dezvolte soluții localizate.

Pentru o mai bună asimilare a acestor instrumente cât și schimbarea modului în care tinerii gândesc, proiectul își propune un mix de activități practice organizate exclusiv online, și variază de la interacțiunea cu experți și antreprenori locali, învățare în grup, prezentări, pitching și învățare pe platforma de e-learning Upfactory.

Tinerii vor avea posibilitatea să se afirme și în roluri de lideri atunci când ei vor gestiona grupuri online formate în jurul ideilor sau produselor pe care le generează.

Perioada programului: 04.10-27.11.2021

Termen limită de înregistrare: 20 septembrie 2021

Format online, în limbile română și rusă.

Alte detalii și înscriere – AICI sau pe pagina de facebook Startup School.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Chestionar pentru tineri // Cum ai perceput campania de știri false în pandemie?
Next Jurnaliștii de mediu au lansat un joc despre canalizare pe înțelesul tuturor
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 5 =