Creează un scurtmetraj despre şcoala ta în cadrul Proiectului Şcoala Mea, Filmul meu!

tineri, training, şcoală de film

 Dacă eşti motivat şi interesat de lumea filmului, crează-ţi echipa şi participă la Proiectul Şcoala mea, filmul meu.

OWH Studio selectează un grup de tineri din licee și gimnazii, care o să se implice în realizarea unui filmuleț documentar de scurtmetraj despre școala din care vin şi comunitatea de tineri din care fac parte.

Adolescențiii vor fi antrenați în elementele de bază ale filmului documentar în cadrul unui workshop de patru zile. Aceștia vor fi susținuți de experți din domeniul cinematografiei din Moldova și România și vor fi mentorați pe tot parcursul perioadei de producție a filmelor de către 10 experți din Chișinău.

În urma workshop-ului, elevii, împreună cu experții, pe parcursul lunii mai vor purcede la realizarea filmulețelor de maxim 5 minute. Misiunea proiectului Școala mea, filmul meu este de a susține tinerele talente din diferite regiuni ale țării și de a contribui la o potențială traiectorie educațională în domeniul cinematografiei.

Pentru a participa la proiect te invităm să completezi formularul de participare până la data de 16 aprilie. Aplică individual sau fă-ţi o echipă de producţie şi acceptă provocarea.

Premiera filmelor va avea loc la Chișinău, cu prezența participanților și a partenerilor.  De aseamenea filmele vor fi proiectate în cadrul CRONOGRAF TUR în mai multe licee din țară.

Pentru informaţii suplimentare, întrebări sau sugestii:
373-22-232771 sau pe pagina de Facebook.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă cu prietenii la jocul „Charity Quiz Night” și ajută pacienții cu boli incurabile
Next Află cum poţi să mixezi pasiunea pentru muzică cu antreprenoriatul, de la DJ-ul Andrew Rayel
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =