Află cum poţi să mixezi pasiunea pentru muzică cu antreprenoriatul, de la DJ-ul Andrew Rayel

antreprenoriat, startup, non-formal, Andrew Rayel

Pe data de 12 aprilie, Dreamups te invită la un eveniment stelar din seria Startup Grind Chișinău. De data aceasta, îl vei cunoaște dintr-o altă perspectivă pe Andrew Rayel, unul dintre DJ-ii de top la nivel mondial.

Andrew Rayel este un producător și DJ din Republica Moldova, care inițial a lansat muzica sa pe Armanda Music. Andrew a fondat propria casă de discuri „inHarmony Music” la 22 septembrie 2017, iar piesele lui sunt frecvent mixate de DJ și producători din întreaga lume, printre care Armin van Buuren, Tiesto, W & W, Dash Berlin, Hardwell și mulți alții.

 Programul evenimentului: 

  • 18.00 Networking și pizza savuroasă. Vei cina cu membrii ai comunității de startupuri;
  • 19.00 Fireside Chat. Aici vei avea ocazia de interacționa și de a afla totul despre experiența și viziunile lui Andrew Rayel;
  • 20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să-ți faci prieteni noi.

Pentru mai multe detalii accesează pagina de facebook a evenimentului.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai 2016 și este susținut de Dreamups. La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs. Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. Alătură-te și tu Startup Grind Chișinău și fă-ți prieteni noi, împărtășește experiențe și contribuie la dezvoltarea comunității locale de antreprenori și startuperi.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Creează un scurtmetraj despre şcoala ta în cadrul Proiectului Şcoala Mea, Filmul meu!
Next Veniți sâmbătă, la Tohatin, să plantăm „fapte bune”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four − one =