Concurs de selectare a ONG-urilor pentru acțiuni de suport vârstnicilor


concurs ong actiuni de suport

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale lansează un concurs de selectare a organizațiilor neguvernamentale pentru organizarea acțiunilor de suport vârstnicilor în situaţii excepţionale.

Concursul este organizat în conformitate cu Planul de acțiuni privind implementarea principiului îmbătrânirii active (2018-2021), aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr.1477 din 20 decembrie 2017, și are ca scop oferirea de suport metodologic autorităţilor administraţiei publice locale și grupelor de inițiativă a vârstnicilor pentru acordarea susţinerii persoanelor în etate în situaţii excepţionale, inclusiv în contextul pandemiei de COVID -19.

Procesul de aplicare:

Dosarul poate fi depus până la data de 5 august 2020, ora 16.00, la sediul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri 2, biroul 119 sau la adresa de e-mail olga.gotmaniuc@msmps.gov.md.

Dosarul depus la Cancelaria Ministerului trebuie să includă:

  • CV-ul organizației;
  • Copia certificatului de înregistrare a organizației, autentificată prin parafa instituției și semnătura conducătorului;
  • Formularul de aplicare, conform anexei nr.1;
  • Declaraţia de imparţialitate, conform anexei nr.2;
  • Bugetul detaliat privind realizarea programului sau proiectului, conform anexei nr.4

Bugetul preconizat în cadrul Concursului de selectare a organizațiilor neguvernamentale pentru organizarea acțiunilor de suport vârstnicilor în situaţii excepţionale este de 106 500 lei.

Mai multe detalii despre concurs pot fi solicitate la numerele de telefon: 022 268 875/022 268 857 sau la adresa de email: olga.gotmaniuc@msmps.gov.md

Aici poți vedea mai multe despre Regulamentul pentru acest apel de propuneri.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente care se întâmplă acum, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous Job // MECC angajează specialist principal, serviciul informare și comunicare cu mass-media
Next Academia de Vară a cadrelor didactice „Viitorul educației este Astăzi”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *