Granturi în cadrul Programului Diaspora Engagement Hub


granturi pentru tineri diaspora

Biroul relații cu diaspora (BRD) din cadrul Cancelariei de Stat lansează apelul pentru o nouă rundă de granturi în cadrul Programului DIASPORA ENGAGEMENT HUB (DEH) pentru Subprogramele:

  • REÎNTOARCEREA PROFESIONALĂ A DIASPOREI – vor fi finanțate proiecte ale profesioniștilor din diasporă, cu scopul de a încuraja transferul de capital uman și experiență profesională pentru dezvoltarea academică, socială și economică a Republicii Moldova, prin intermediul reîntoarcerii profesionale. Pentru această categorie vor fi oferite granturi a câte 40 000 MDL. 
  • PROIECTE INOVATIVE ALE DIASPOREI – vor fi finanțate proiecte ale specialiștilor din diasporă cu scopul implementării în Republica Moldova a proiectelor și activităților cu caracter inovator din diferite domenii, bazate pe transferul de cunoștințe, experiențe și bune practici internaționale. Pentru această categorie vor fi oferite granturi a câte 50 000 MDL.

Termenul de implementare a proiectelor este de la 2 săptămâni până la 2 luni. 

Domenii eligibile pentru finanțare: educație; medicină și sănătate; cultură și arte; administrarea afacerilor; tehnologii informaționale și comunicații; dezvoltarea urbană și rurală; arhitectură și design; inginerie; cercetare științifică; antreprenoriat social; administrare publică; comunicare, jurnalism și relații cu publicul.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 20 februarie 2020

Termen limită pentru aplicare: 20 februarie 2020

Termenul de implementare a proiectului (inclusiv raportarea finală): 30 aprilie 2020

Pentru regulament, modalitatea de aplicare și mai multe detalii, rugăm să accesați următorul linkhttp://brd.gov.md/ro/content/diaspora-engagement-hub-0   

IMPORTANT:

  • Proiectele pot fi depuse doar de către membrii diasporei cetățeni ai Republicii Moldova, iar activitățile urmează a fi desfășurate doar pe teritoriul Republicii Moldova.
  • Dosarele care nu sunt însoțite de toate documentele solicitate în apelul pentru propuneri de proiect NU vor fi considerate eligibile și NU vor fi prezentate Comisiei spre evaluare.
  • Câștigătorii granturilor vor fi anunțați atât personal, cât și pe pagina oficială a BRD și vor primi sprijin informațional din partea BRD, în vederea implementării cu succes a proiectelor.

Informații suplimentare pot fi solicitate la adresa de e-mail: brd@gov.md sau la numărul de telefon: (022) 250-558

Descoperă mai multe oferte de care poți beneficia pe youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Excursie-plimbare Redescoperă Chișinăul marca Azbuca Travel
Next Descoperă mai multe despre homeschooling cu invitați de peste hotare
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 6 =