JOB: Echipa TV8 caută un coleg sau o colegă nouă


job tv8

Vânzările și comunicarea sunt atuul tău și vrei să le valorifici la maxim? Prinde o ofertă de job pe care ți-o oferă TV8. Echipa TV8 caută un coleg sau o colegă nouă. Oferă un post vacant de asistent(ă) al/a directorului comercial. 

Persoana angajată în această funcție va avea următoarele responsabilități:
1. Contactarea clienților;
2. Crearea și negocierea ofertelor;
3. Monitorizarea vânzărilor și întocmirea rapoartelor.

Dacă acestă job ți se potrivește, expediază CV-ul la adresa de email: hr@tv8.md.

Ești așteptat cu drag în echipa TV8.

TV8 este unicul grup media non-profit creat de un grup de jurnaliști și membri ai societății civile independenți și uniți în jurul acelorași valori, susținuți financiar de organizații internaționale și de cetățeni ai Republicii Moldova care își doresc ca aceste valori să fie respectate.

Misiunea TV8 este să reprezinte interesele oamenilor și să le inspire încredere în viitor, prin emisiuni de informare, educație și divertisment. Viziunea portalului este să devină grupul multimedia din Moldova în care oamenii au cea mai mare încredere și se regăsesc, inclusiv diaspora.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Prinde un eveniment cultural, gratis în Chișinău: vezi programul la Nordic Film Festival
Next Eşti în căutare de un job în jurnalistică? Moldova.org angajează!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *