Sesiunea de informare despre Programul de Granturi pentru ONG-uri


Ministerul Educației și Cercetării vă invită să luați parte la sesiunea de informare despre Programul de Granturi adresat organizațiilor de tineret, ediția 2022.

Evenimentul va avea loc luni, 17 ianuarie 2022, începând cu ora 15:00, în format online, iar participarea este gratuită pentru toți cei interesați de subiect. Prezentarea, însoțită de o sesiune de întrebări și răspunsuri, va dura aproximativ 1 oră și 30 de minute.

Această sesiune este o oportunitate de a afla informații despre mecanismele de finanțare nerambursabilă pentru organizațiile de tineret și facilitarea accesului la acestea, identificarea în comun cu tinerii și structurile de tineret a priorităților pentru ediția curentă a Programului, de a oferi sprijin și consultanță organizațiilor în procesul de depunere a dosarelor, implementare și raportare a proiectelor.

Vor fi abordate următoarele subiecte:

  • Procesul de depunere a dosarelor pentru finanțare și evaluarea acestora, perioadă de realizare, tipurile de proiecte și prioritățile Programului, ediția 2022.
  • Cheltuielile eligibile, debursarea tranșelor, contribuția proprie și cheltuielile administrative.
  • Condiții contractuale specifice și termeni de realizare.

Prezentarea va fi făcută de Marcel Marin, șeful Direcției Tineret, și Aliona Dumbrăveanu, consultant principal în Direcția Tineret a Ministerului Educației și Cercetării.

Pentru a participa la această sesiune de informare, vă rugăm să accesați următorul link: https://meet.google.com/exd-skjz-afi.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Studenții pot aplica în cadrul unui stagiu la ProCredit Bank
Next Evenimentul final al proiectului UE „Informează, abilitează și acționează!”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 7 =