#BeTheOne Youth.md recrutează! Implică-te şi aplică!


youth.md

Începând cu data de 29 septembrie, platforma educaţională dedicată tinerilor – Youth.md, recrutează noi voluntari pentru echipele Social Media şi Reporteri!

Dacă ești interesat și doreşti să-ţi dezvolți spiritul de echipă, să dai dovadă de responsabilitate şi implicare în promovarea unei educații corecte pentru tineri, acum poți face parte din cea mai prietenoasă comunitate de tineri.

Youth.md  apreciază abilitățile de lucru în echipă, timpul pe care ești gata să-l investești ca platforma să evolueze şi să vină în ajutorul câtor mai mulţi elevi, adolescenţi, tineri.

Înainte de a te înregistra, ia în considerare faptul că te vei înscrie să îndeplineşti sarcini anumite. Astfel, vei avea de ales între:

  • Echipa Reporteri: scriu, promovează articole creative şi de oportunități pentru site, care să atragă publicul;
  • Echipa Social media: include activitatea derulată pe platformele de comunicare socială: Facebook, Instagram, Telegram, interacţionează cu publicul virtual.

Recrutările #BeTheOne pentru echipele Reporteri şi Social Media se vor desfășura de la data de 29 septembrie până la data de 12 octombrie, grăbește-te să completezi formularul!

Youth.md este o platformă independentă, creată de tineri pentru tineri, care cuprinde articole privind: voluntariat, joburi, divertisment, educație și studii. Prin intermediul acestui portal se urmărește dezvoltarea spiritului civic al tinerilor din Republica Moldova.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Motive de ce atitudinea eco trebuie să devină un stil de viață, nu o obligație
Next SOCIAL HUB pentru Tineri: platformă de discuții și acțiuni despre violența în familie și stereotipurile de gen
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 3 =