Scrie un eseu despre ODD 8 și câștigă premii bănești


concurs pentru tineri

Concurs pentru tineri: Contribuie cu o idee ingenioasă și originală la tema Munca decentă și creșterea economică (ODD 8)” și primește o experiență frumoasă și premii! Comisia de Tineret a Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM) a lansat concursul cu tematica Obiectivul de Dezvoltare Durabilă nr. 8 Munca decentă și creșterea economică (ODD 8)”.

La concurs pot participa tineri cu vârste cuprinse între 14-35 ani, care vor prezenta câte un speech (creaţie proprie) despre ODD 8.

Scopul concursului este de a oferi tinerilor talentați în domeniul sustenabil posibilitatea de a fi promovați și a deveni cunoscuți publicului, ceea ce îi va ajuta să-și descopere oportunități de promovare economică, dar și de a transmite mesajul că Obiectivele de Dezvoltare Durabilă sunt un interes vital pentru toată omenirea.

Data limită de aplicare la concurs este 22 noiembrie 2020.

Apasă aici pentru înregistrare.

Regulamentul concursului poate fi accesat aici.

Discursurile participanților la concurs vor fi prezentate la 26 noiembrie curent, în cadrul atelierului de lucru „Obiectivul de Dezvoltate Durabilă nr.8 # Muncă decentă și creștere economică # în viziunea tinerilor”, care va avea loc la Institutul Muncii din Chișinău. Câștigătorii vor fi premiați cu premii bănești.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Municipal de Granturi pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă, organizat de către Direcția generală educație, tineret și sport în parteneriat cu Centrul Municipal de Tineret Chișinău și susținerea financiară a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate de voluntariat: Code For Moldova te invită în echipa sa
Next Maraton online pentru adolescenți: „Creează propriul avatar pentru Social Media”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *