Focus grup online despre educație juridică pentru tineri


educație juridică

Știi ce drepturi ai? Cunoști la ce instituții să te adresezi în cazul încălcării acestora? Spune în ce situații ai nevoie să afli ce prevede legea. INVENTO face o incursiune în educație juridică special pentru tine!

În scopul promovării educației juridice în rândul tinerilor, Asociația INVENTO în cadrul proiectului „Tinerii în siguranță – educația juridică pentru un mediu fără riscuri”, anunță două focus grupuri. Prin acestea, organizatorii își propun să realizeze un studiu de opinie pentru a înțelege necesitățile, dar și domeniile de interes din rândul tinerilor.

În baza rezultatelor acestor focus grupuri, echipa INVENTO va lansa un canal media video și de podcast-uri. Întrebările și necesitățile tinerilor vor fi adresate de către juriști și vor fi accesibile online și offline.

De ce merită să participi?

  • Vei face cunoștință cu tineri activi din întreaga țară.
  • Vei putea să comunici întrebările de interes pentru TINE.
  • Vei obține o doză de cunoștințe, chiar dacă anul școlar s-a finalizat.
  • Vei petrece timpul nu doar plăcut, dar și util.

Cine poate participa?

În discuție poate participa orice tânăr(ă) cu vârsta cuprinsă între 16 și 28 ani din toată țara, inclusiv din regiunile Găgăuzia și Transnistria.

Detalii importante:

Evenimentul va avea loc pe 3 sau 10 iunie 2020, ora 11.00, Online, platforma Zoom. Completează acest formular până la data de 30 mai 2020. În urma completării formularului, vei primi pe e-mail un link de acces.

Persoanele participante în cadrul focus-grupului vor obține certificate electronice de confirmare a participării. Informații suplimentare, vezi aici.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să contactați comunicare.invento@gmail.com.

Proiectul „Tinerii în siguranță – educație juridică pentru un mediu fără riscuri” este implementat de către INVENTO și face parte din cadrul Campaniei Naționale pentru o Justiție Sănătoasă.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Job // AO HOMECARE angajează expert/ă pentru analiza programului de asigurare obligatorie
Next Webinar: E-commerce din perspectiva post-pandemică
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *