#BeTheOne. Urmăreşte ce spune un reporter Youth despre organizaţie!


#BeTheOne

Daniela Panico – tânăra care de aproape un an își dedică timpul liber și creativitatea dezvoltării platformei pentru tineri Youth.md.  Pe lângă rolul de reporter, ea este cea care se asigură ca fiecare articol postat pe site să fie perfect şi susţine campania #BeTheOne.

Am avut oportunitatea de a îi adresa câteva întrebări legate de activitatea ei în cadrul Youth.md. Răspunsurile oferite demonstrează cât de importantă este platforma dată pentru ea şi poate fi pentru tine, datorită #BeTheOne!

De ce ai ales Youth.md?

– Youth.md îmi oferă oportunitatea de a mă perfecționa într-o sferă dragă mie – scrisul articolelor. Anume pentru faptul că Youth primește cu brațele deschise pe oricine e dornic să lucreze și să se dezvolte multilateral, nu am ezitat să completez formularul de înscriere. Pe dinafară, Youth.md poate ar arăta ca o organizație ca toate celelalte, dar oamenii din spatele logo-ului sunt cei care depun efort în fiecare postare, fiecare articol, și fiecare fotografie. Toate aceste cu gândul la impactul ce îl vor avea asupra altor tineri.

– Care e cea mai funny/frumoasă amintire de aici?

– Pe lângă numeroasele oportunități oferite și munca pe care o depunem zi de zi, Youth.md știe și să se distreze. Cea mai distractivă zi petrecută cu echipa a fost petrecerea de Halloween de la Tohatin. Cred că nu voi uita niciodată jocurile interesante, glumele și clipele petrecute vesel cu colegii mei.

– Ce sfaturi le-ai oferi viitorilor membrii?

– Voluntariatul este un pas minunat în obținerea experienței în diferite domenii, dar cel mai important lucru este să știi când e timpul de lucru, și când de odihnă. Youth îți va oferi totul pentru a putea contribui la echipă și dobândi abilități noi, dar rezultatul depinde de tine.

 – Cu ce dificultăți  te-ai confruntat în organizație şi cum le-ai învins?

– Eu am ajuns în echipa Youth.md când deja erau persoane de la care să învăț și care să mă îndrume, așa că am fost norocoasă. Desigur, au fost momente când să nu-mi pot face timp pentru a scrie sau nu aveam inspirație, dar cu ajutorul training-urilor și încurajării de la colegii mei, am reușit să trec peste orice dificultate.

 – Enumeră 3 cuvinte prin care ai descrie Youth.

– Ambiție. Muncă. Originalitate!

Acest interviu a fost realizat în cadrul Campaniei de Recrutare #BeTheOne, prin care organizației se vor alătura 100 de voci. Inspirăm prin cuvintele tinerilor şi te încurajăm să completezi formularul de înscriere. Promovează o educație altfel la tine în țară şi împărtăşeşte oportunități. Recrutarea de voluntari are loc prin intermediul Campaniei Naționale de Informare #PrindeȘansa, în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării. Fii de 100 de ori mai informat alături de Youth.md!

Reporter: Samson Paula

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Divertisment: „World Wild Quest” pentru tineri dornici de aventuri
Next #BeTheOne. Citeşte interviul realizat cu un membru Youth.md!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × three =