Devino voluntar în cadrul celei mai mari campanii sociale: Masa Bucuriei


Masa Bucuriei voluntariat

Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei dă startul celei mai mari campanii de solidaritate socială ,,Masa Bucuriei”. Află în articol cum te poți implica în calitate de voluntar!

Despre campania socială:

Tradițional echipa Misiunii Sociale „Diaconia” își propune să sensibilizeze şi mobilizeze societatea în susţinerea bătrânilor rămaşi singuri şi marcați de sărăcie, dar și oamenilor nevoiaşi, se arată într-un comunicat al organizației.

De ce să participi?

„De 11 ani spunem că bătrânii din Republica Moldova nu ar trebui să trăiască în sărăcie şi foame. Tot de 11 ani, am creat, prin campania Masa Bucuriei, o posibilitate de implicare şi manifestare a solidărităţii. Astfel, mii de oameni au împărtăşit demersul nostru, iar graţie gesturilor de bunătate am reuşit să aducem bucuria unui prânz cald în viaţa celor care ieri au avut grijă de noi, iar azi sunt limita disperării”, a declarat Igor Belei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia”.

Când și unde?

Campania va culmina pe 11 aprilie, cu o colectă de produse alimentare în cca 100 de magazine și cu implicarea a peste 1000 de voluntari. Ulterior, din aceste produse se vor găti prânzuri calde pentru bătrâni, pe parcursul unui an întreg.

Cei care vor să se implice în campania “Masa Bucuriei” în calitate de voluntari, pot afla mai multe informații AICI.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de youth.md!

Previous Job // IREX Moldova angajează asistent pentru achiziții și subvenții
Next Job // Campania de dezvoltare software Titanium angajează inginer DevOps
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *