#BeTheOne. Citeşte interviul realizat cu un membru Youth.md!


#BeTheOne

Paula Samson este un voluntar Youth recent recrutat. Ea este o tânără deosebit de talentată și responsabilă, care susţine campania #BeTheOne. I-am propus să răspundă la niște întrebări care te-ar putea aduce și pe tine mai aproape de echipa noastră.

– De ce ai ales Youth?

– Am fost mereu atrasă de postările și activitatea Youth. Fiecare apariție online mă intriga din ce în ce mai mult. Am considerat mereu că echipa Youth este formată din tineri motivați ce își doresc și pot să înfrumusețeze lumea prin implicare și sinceritate.

– Care este prima impresie creată în cadrul Youth?

– Prima întâlnire cu membrii Youth m-a făcut să înțeleg cât sunt de prietenoși și deschiși tinerii voluntari. Am rămas plăcut surprinsă de atitudinea lor față de activitatea în grup și seriozitatea cu care abordează lansarea produsului final.

– Ce ai învățat de folos în cadrul Youth recent?

– Experiența în cadrul Youth m-a învățat cât de importantă este comunicarea. În cazul apariției unei probleme, cu siguranță, te poți baza pe membrii Youth. Dacă ai nevoie de un sfat, de o părere sinceră și obiectivă sau de ajutor, fiecare dintre ei va fi gata să te susțină.

– Ce sfaturi le dai viitorilor membrii?

-Nu vă fie frică să vă exteriorizați sentimentele, fiți cât mai sinceri și deschiși. Cel mai important, fiți creativi și încercați să aduceți un plus valoare organizației prin unicitatea voastră!

– Care sunt cele 3 cuvinte prin care descrii Youth?

– Dacă ar fi să descriu Youth doar prin 3 cuvinte, cred că aș alege: dedicație, susținere și responsabilitate.

– De cât timp ești voluntar la Youth și care e sarcina ta?

– Sunt voluntar Youth deja de 3 luni și fac parte din echipa reporterilor. Sarcina mea principală fiind cea de a scrie articole pe subiecte care să capteze și să fie utile publicului țintă.

Acest interviu a fost realizat în cadrul Campaniei de Recrutare #BeTheOne, prin care organizației se vor alătura 100 de voci. Inspirăm prin cuvintele tinerilor şi te încurajăm să completezi formularul de înscriere. Promovează o educație altfel la tine în țară şi împărtăşeşte oportunități. Recrutarea de voluntari are loc prin intermediul Campaniei Naționale de Informare #PrindeȘansa, în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării. Fii de 100 de ori mai informat alături de Youth.md!

Reporter: Butnaru Sabina

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous #BeTheOne. Urmăreşte ce spune un reporter Youth despre organizaţie!
Next ZIPhouse te invită la webinarul: Trendsetting cu Polina Stepanova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × one =