Au rămas zile numărate pentru a te înscrie la tabără de vară FINEDU CAMP 2022


În perioada 25-30 iulie, cu suportul Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, în parteneriat cu American Chamber of Commerce in Moldova, Ministerul Finantelor al Republicii Moldova și a Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, ne vom porni într-o aventură educațională cu 60 de copii din toată țara, pentru a înțelege mai bine ce sunt finanțele și cum am putea utiliza cunoștințele despre finanțe în favoarea noastră și a întregii societăți: FINEDU CAMP 2022.

Proiectul este dedicat tinerilor și tinerelor cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani și se va desfășura la centrul de odihnă și creație F’Estival în inima Codrilor.

Participanții și participantele vor fi familiarizați cu noțiuni de bază în ceea ce ține de finanțe publice, finanțe corporative și finanțe personale. De asemenea, participanții vor avea parte de sesiuni de instruire cu traineri dedicați; activități practice, aplicative; ieșiri la fața locului pentru a se familiariza cu activitățile diferitor instituții publice și companii private relevante; ședințe de interacțiune cu personalități notorii din domeniul financiar, precum și activități intelectuale și sportive cu tentă financiară.

Pentru înregistrare, accesați aici.

Termenul-limită pentru înregistrare este 30 iunie.

Mai multe detalii pot fi accesate aici.

Pentru a vedea cum a fost ediția de anul trecut, mergeți aici.

În această aventură, suntem susținuți și de Taxaco Group și Mobility Era Game, care împărtășesc valorile noastre în ceea ce ține de o societate educată din punct de vedere financiar.

În caz că dorești să adresezi o întrebare cu privire la Tabăra de vară FINEDU o poți face printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau să ne trimiți un mail.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află mai multe despre Science Club Md de la voluntarii organizației
Next Top 3 boli pentru care nu există leac
FINEDU
About the author

FINEDU

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 16 =