Cunoști limba engleză? Demonstrează într-o competiție pentru tineri!


competiţie pentru tineri

Dacă consideri că ştii limba engleză mult mai bine decât majoritatea, America House Chișinău te provoacă să le testezi într-o competiție pentru tineri de spelling.

Astăzi, când engleza a devenit a doua limbă pentru mulți dintre noi, să o vorbești corect a devenit vital nu doar pentru comunicare, dar și pentru multiplele ei aplicații. Cu siguranță, ai văzut nu un singur film în care acest joc sa fie prezent. Constă în pronunțarea corectă, pe litere, a cuvintelor. Cei care vor demonstra capacități deosebite, nu doar că vor înainta în rundele de o dificultate sporită, ci vor putea arăta o cunoaștere aprofundată a limbii engleze.

Pe lângă aceste beneficii, vei avea parte și de o primire caldă de la cei de la America House, un loc unde îți poți petrece timpul plăcut și calitativ. Evenimentele organizate săptămânal te vor ține mereu la curent cu cele mai actuale teme și te vor ajuta să îți îmbunătățești calitățile de vorbitor. Spelling Bee Competition, corespunde în totalitate celor menționate, așa că nu ezita și înscrie-te conform linkului, fiind cu siguranță binevenită și gașca ta de prieteni!

Evenimentul va avea loc miercuri, 26 februarie, începând cu ora 15:30 și va menține o atmosferă plăcută. Sunt invitați toți tinerii 14+, dar atenție: doar 35 de participanți vor concura pentru titlu de cel mai bun cunoscător de limba engleză, așa că grăbește-te și înscrie-te.

Mai multe detalii despre această competiţie pentru tineri găseşti pe pagina de Facebook.

Descoperă mai multe evenimente potrivite pentru tineri, zilnic, pe Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment dedicat tinerilor de excepție. Riot Monk vine la Chişinău!
Next Tinerii din Cahul care planifică să își deschidă o afacere pot beneficia de o instruire în domeniu
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × five =