Au rămas 5 zile pentru a te înscrie la tabăra de toamnă FINEDU Camp 2021


Ce sunt finanțele și de care pot fi? Unde ajung banii achitați sub formă de impozite și pe ce sunt utilizați? În ce investești ca să ai succes și de ce trebuie să ții cont? De unde faci rost de resurse pentru necesități personale sau pentru afacerea pe care o planifici?

La acestea și multe alte întrebări vin să răspundă activitățile din cadrul taberei de educație financiară FINEDU Camp 2021, organizată de Asociația Obștească FINEDU​, cu suportul Ministerului Educației și Cercetării​ și cu susținerea TAXACO Group. În calitate de knowledge partners a evenimentului sunt Camera Americană de Comerț din Moldova​Ministerul Finanțelor ​și instituțiile subordonate acestuia, Academia de Studii Economice a Moldovei​ și Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale​.

Proiectul este dedicat tinerilor și tinerelor cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani din toată țara, și se va desfășura ONLINE în perioada vacanței de toamnă – 25-29 octombrie.

În cadrul proiectului, participanții și participantele vor fi familiarizați cu noțiuni de bază în ceea ce ține de finanțe publice, finanțe corporative și finanțe personale. De asemenea participanții vor avea parte de sesiuni de instruire cu traineri dedicați; activități practice, aplicative; ieșiri virtuale la fața locului pentru a se familiariza cu activitățile diferitor instituții publice și companii private relevante; ședințe de interacțiune cu personalități notorii din domeniul financiar, precum și activități intelectuale cu tentă financiară.

Cum te înscrii?

Completează formularul: AICI.

Înscrierea poate fi făcută până în data de 15 octombrie 2021, ora 23:59 .

Vă așteptăm cu drag să creștem împreună gradul de educare financiară în Moldova!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ieși zilnic la alergat? Iată care sunt beneficiile
Next Cele mai mari teatre de operă din Spania
FINEDU
About the author

FINEDU

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − four =