Webinar pentru antreprenori și angajatori despre asigurarea securității la locul de muncă


webinar pentru antreprenori

Participă la un webinar pentru antreprenori, pentru a cunoaște de la experți epidimiologi, cum poți asigura securitatea la locul de muncă al angajaților.

În prezent, întreprinderile și angajatorii au fost puternic afectați de criză, de aceea sunt nevoiți să pună în aplicare noi proceduri și practici pentru minimizarea riscului de contaminare la locul de muncă și pentru asigurarea securității și sănătății angajaților.

În acest context, specialiștii în domeniul epidemiologiei și igienei al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” împreună cu Misiunea Socială „Diaconia” vă invită la un webinar online de informare privind măsurile sigure și eficiente de prevenție a noului virus. Acestea vor contribui la minimalizarea riscului de contaminare, atât al angajaților companiilor, cât și al membrilor familiilor acestora.

În cadrul acestui webinar, vor fi puse în discuție, subiecte precum:

  1. Modalitățile de prevenire a răspândirii COVID-19 la locul de muncă;
  2. Reîntoarcerea în siguranță a angajaților la locul de muncă;
  3. Suprimarea infectării cu virusul COVID-19.

Orarul sesiunilor: 

  • 7 iulie, ora 10.00-11.30;
  • 8 iulie, ora 15.00-16.30.

Dosarul de înregistrare poate fi completat aici.

10 participanți din cadrul webinar-ului vor avea posibilitatea de a beneficia de asistență individuală cu elaborarea unui plan personalizat de măsuri antiepidemice în companie.

„Pandemia înseamnă şi o emergență sanitară şi socială, din acest motiv am iniţiat acest proiect. Graţie activităţilor pe care le vom derula, vom oferi şanse oamenilor care nu şi-au pierdut locul de muncă să-l păstreze şi în perioada pandemiei. Acest demers se înscrie în preocuparea Diaconiei pentru siguranţa familiei, din acest motiv vom acorda prioritate agenţilor economici care au mulţi angajaţi şi acces limitat la servicii specializate de formare în domeniu”, spune Igor Belei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia”.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Programul USAID Comunitatea Mea anunță concurs de selectare a noilor Primării - Partenere 2020
Next Oportunitate pentru tineri: Stagiu plătit în Vânzări în cadrul magazinelor Kaufland
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *