AIESEC Chișinău recrutează tineri pentru oportunități de Leadership Global. Înscrie-te!


Despre ce merge vorba?

AIESEC, cea mai mare organizație internațională condusă de studenți, a lansat campania sa de recrutare, invitând tinerii din Chișinău să se alăture unei comunități globale dedicate dezvoltării personale și impactului pozitiv în societate.

Despre AIESEC:

Cu o prezență în peste 120 de țări și teritorii, AIESEC oferă tinerilor o platformă pentru a explora și a se dezvolta într-un mediu multicultural. Prin programele sale de voluntariat internațional, stagii profesionale și oportunități de leadership, AIESEC își propune să formeze liderii viitorului.

Beneficii ale Afilierei cu AIESEC:

  1. Oportunități de Dezvoltare Personală: Prin atelierele de lucru, traininguri și feedback constant, AIESEC oferă un mediu unic pentru autocunoaștere și dezvoltare personală.
  2. Rețea Globală de Contacte: Alăturându-te AIESEC, tinerii pot construi o rețea valoroasă de contacte, conectându-se cu profesioniști și lideri din întreaga lume.
  3. Creștere Profesională: Prin implicarea în proiecte și responsabilități diverse, membrii AIESEC dobândesc competențe critice pentru piața muncii, cum ar fi lucrul în echipă, leadershipul și managementul proiectelor.

Cum te poți alătura?

Studenții interesați de oportunități de dezvoltare personală și profesională sunt încurajați să completeze formularul de înregistrare pentru Recrutarea AIESEC în Chișinău, disponibil până pe 15 aprilie. Detalii suplimentare pot fi găsite pe pagina de Facebook AIESEC Chișinău.

Prin participarea la AIESEC, tinerii pot să-și deschidă porțile în carieră și să adune amintiri valoroase din perioada studenției, contribuind în același timp la creșterea personală și la crearea unui impact pozitiv în societate.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Îmbunătățește-ți abilitățile de leadership într-un schimb internațional în SUA
Next Oportunitate de participare gratuită la HUB-ul creativ de jurnalism
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + 4 =