Sugestii de reporter: Top 5 filme pe care le poți privi în timpul carantinei!


Sugestii de reporter

În ultima perioadă, cu toții știm că starea epidemiologică se înrăutățește. Tinerii stau de câteva zile acasă și spun că nu au ce face cu timpul lor liber. În ,,vacanță”, puteți citi cărți sau să faceţi ore online, să vizionaţi filme cu familia. Iată câteva sugestii de reporter cu filme Oscar!

1. Parazit

Parazit este un film de comedie neagră și thriller sud-coreean din 2019, regizat de Bong Joon-ho. Povestea este cea a unei familii sărace care pune la cale un plan pentru a deveni angajați domestici ai unei familii înstărite, dându-se drept persoane extrem de calificate.

Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes, pe 21 mai 2019. A devenit primul film sud-coreean care a câștigat Palme d’Or.

2. Green Book: O prietenie pe viață

Green Book: O prietenie pe viață este un film dramatic biografic de comedie american din 2018, regizat de Peter Farrelly. Filmul este inspirat de povestea adevărată a unui pianist și cântăreț de jazz afro – american și a unui americano-italian. Filmul a fost scris de Farrelly, Brian Hayes Currie și de fiul lui Vallelonga, Nick Vallelonga, bazat pe interviuri cu tatăl său și cu Shirley.

Filmul a avut premiera mondială la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto la 11 septembrie 2018, unde a câștigat Premiul People’s Choice. 

3. The Martian

The Martian este un film regizat de Ridley Scott în rolul principal al lui Matt Damon. Complotul, care are loc în viitorul apropiat, spune povestea astronautului american Mark Watney, membru al unei expediții de cercetare pe Marte. Lăsat accidental pe planetă, Watney, după ce a dat dovadă de ingeniozitate și voință, supraviețuiește în condiții extreme și este în sfârșit, salvat de echipajul care se întoarce pentru el.

4. La La Land

„La La Land” este un film american de comedie-dramă muzicală din 2016, regizat de Damien Chazell cu Ryan Gosling și Emma Stone în rolurile principale. Complotul se concentrează pe iubitorii pianistului de jazz Sebastian și Mia, care trăiesc în Los Angeles și își urmează visele.

La La Landa a avut premiera la deschiderea celui de-al 73-lea Festival de Film de la Veneția pe 31 august 2016.

5. Birdman (Omul Pasăre)

Omul Pasăre este un film american de comedie neagră și dramă din 2014, regizat, produs și co-scenarizat de Alejandro González Iñárritu. Birdman a rulat în deschiderea celui de-al 71-lea Festival de film de la Veneția, având premiera pe 27 august 2014, în competiția pentru Leul de Aur.

Toate aceste sugestii de reporter sunt nominalizate la OSCAR și bune de a le privi în timpul liber pe care îl aveți.

Echipa Youth.md îți dorește vizionare plăcută. Nu uita să accesezi paginile de Facebook și Instagram pentru cât mai multe noutăți!

Reporter: Proțap Erica

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous LID Moldova te invită la seminare online despre guvernarea electronică
Next Învaţă să practici sport. O minte sănătoasă într-un corp sănătos!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =